Red Dead Redemption 2 için trojansız yama önerisi

RYLes1

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben yakın zamanda Red Dead Redemption 2 oyununu aldım ve oyunu biraz İngilizce oynadıktan sonra bazı kelimeleri anlamadığım için Türkçe yama aramaya başladım. Çünkü oyun çok genişti ve çok fazla diyalog vardı, bunlar da çok önemliydi. Bunun üzerine Türkçe yama aramaya başladım; yaklaşık 3 saat kadar araştırma yapıp birçok yamayı indirip tarattım ve hepsinde trojan çıktı. Bu yüzden hiçbirini çalıştırmadım veya oyunun klasörüne atmadım. Bu işlerde bilgi sahibi insanların önerileri varsa, dinlemek isterim. Teşekkürler.

download.jpg

Kendim de kullanıyorum, virüs mirüs yok.
Ancak bu yamayı kurunca oyunun grafik ayarlarından Vulkan yerine DirectX12 seçin, yoksa Türkçe harfler kutucuk olarak görünüyor :)

Kendim de kullanıyorum, virüs mirüs yok.
Ancak bu yamayı kurunca oyunun grafik ayarlarından Vulkan yerine DirectX12 seçin, yoksa Türkçe harfler kutucuk olarak görünüyor :)
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim, ama sanırım bu dosyada trojan vardı.

Böle dosyaları çalıştırmadan önce VirusTotalda taratmanı öneririm.

Belki yanlış hatırlıyorumdur isterseniz deneyebilirsiniz.

Vakit ayırdığın için teşekkür ederim, bu dosyayı direk tarattığım zaman bir sıkıntı çıkmadı ama içindeki dosyaları tek tek tarattığım zaman sıkıntı virüsler çıktı dikkat etmeni öneririm.

Son düzenleme:
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim, ama sanırım bu dosyada trojan vardı.

Böle dosyaları çalıştırmadan önce VirusTotalda taratmanı öneririm.

Belki yanlış hatırlıyorumdur isterseniz deneyebilirsiniz.

Vakit ayırdığın için teşekkür ederim, bu dosyayı direk tarattığım zaman bir sıkıntı çıkmadı ama içindeki dosyaları tek tek tarattığım zaman sıkıntı virüsler çıktı dikkat etmeni öneririm.
Dosyada virüs falan yok, bu kadar korkmanıza da gerek yok virüsten.
False-possitive olayını hiç duydunuz mu? Dosyada virüs olmasa bile virüs gösterebilir Virustotal gibi sitelerde, bu çok normal. Bu kadar da paranoyak olmayın virüslere karşı. Zaten virüslü bir dosya olsa Technopat gibi büyük bir sitede paylaşmazlardı :)

Dosyada virüs falan yok, bu kadar korkmanıza da gerek yok virüsten.
False-possitive olayını hiç duydunuz mu? Dosyada virüs olmasa bile virüs gösterebilir Virustotal gibi sitelerde, bu çok normal. Bu kadar da paranoyak olmayın virüslere karşı. Zaten virüslü bir dosya olsa Technopat gibi büyük bir sitede paylaşmazlardı :)
Sizin tercihinizdir saygı duyarım, ama trojen gördüğüm dosyada risk almam.

Teşekkür ederim.

Sizin tercihinizdir saygı duyarım, ama trojen gördüğüm dosyada risk almam.

Teşekkür ederim.
Risk değil ki, lütfen "False-Possitive" nedir araştırır mısınız?
Dosyada en ufak virüs bile yok. Olsaydı kendim kullanmazdım.
Bu şekilde asla istediğin gibi bir yama bulamayacaksın, o zaman git de yamasız oyna bu kadar korkuyorsan :D

Risk değil ki, lütfen "False-Possitive" nedir araştırır mısınız?
Dosyada en ufak virüs bile yok. Olsaydı kendim kullanmazdım.
Bu şekilde asla istediğin gibi bir yama bulamayacaksın, o zaman git de yamasız oyna bu kadar korkuyorsan :D

Bunu bilmiyordum, ve bu yüzden yamasız oynamak zorunda kalıyordum bilgi için teşekkür ederim. Bilgisayar için uzun süredir bir çaba içerisindeydim, ondan dolayı en ufak bi risk bile beni korkutuyordu, ondan dolayı ön yargıyla yaklaşmış olabilirim, kusura bakmayın.
İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı