Red Dead Redemption 2 için trojansız yama önerisi

Merhaba, hayır kurmadım VirusTotal sonuçları çok içime sinnmedi, ama bu konuda çok bilgili olmadığım için virüslü kurmayın veya virüssüz kurun diyemem, kusura bakmayın.
İyi akşamlar.

Merhaba. Bende sizin gibiydim ve RDR2'yi oynarken güzel bir yama için çok araştırdım. Şu an oyunu 2 kez bitirdim kullnadığım yamayı bu videodan bulabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben paralı bir şekilde mccafe kullanıyorum ve false possitive hatası bulmuştu. Adamın Discord sunucusundan yardım almıştım ve kaynak kodlarını paylaşmışlardı, bir arkadaşıma(yazılımcı) gösterdim ve tamamiyle güvenli olduğunu söyledi ve kurdum. 2 yıldır yama yüklü ve bir sıkıntım bile olmadı. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz aksi takdirde güvenli yama bulmak zor. Videoda dikkatlice anlatıyor ne yapmanız gerektiğini. İsterseniz de yardımcı olabilirim..

Merhaba. Bende sizin gibiydim ve RDR2'yi oynarken güzel bir yama için çok araştırdım. Şu an oyunu 2 kez bitirdim kullnadığım yamayı bu videodan bulabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben paralı bir şekilde mccafe kullanıyorum ve false possitive hatası bulmuştu. Adamın Discord sunucusundan yardım almıştım ve kaynak kodlarını paylaşmışlardı, bir arkadaşıma(yazılımcı) gösterdim ve tamamiyle güvenli olduğunu söyledi ve kurdum. 2 yıldır yama yüklü ve bir sıkıntım bile olmadı. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz aksi takdirde güvenli yama bulmak zor. Videoda dikkatlice anlatıyor ne yapmanız gerektiğini. İsterseniz de yardımcı olabilirim.

Hocam çok teşekkür ederim değerli bilgilendirmeniz için. Bunu indiriyorum o zaman ve keyifli bir şekilde oynamaya başlayalım <3

Ben paralı bir şekilde mccafe kullanıyorum ve false possitive hatası bulmuştu. Adamın Discord sunucusundan yardım almıştım ve kaynak kodlarını paylaşmışlardı, bir arkadaşıma(yazılımcı) gösterdim ve tamamiyle güvenli olduğunu söyledi ve kurdum. 2 yıldır yama yüklü ve bir sıkıntım bile olmadı. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz aksi takdirde güvenli yama bulmak zor. Videoda dikkatlice anlatıyor ne yapmanız gerektiğini. İsterseniz de yardımcı olabilirim..

Vaktini ayırdığınız için teşekkür ederim, ama bu dosyayı virüstotale yüklediğimde her türlü trojane sahip olarak gözüküyor. Sizce virüs olma ihtimali yokmu?
İyi akşamlar.

Vaktini ayırdığınız için teşekkür ederim, ama bu dosyayı VirusTotal'e yüklediğimde her türlü trojane sahip olarak gözüküyor. Sizce virüs olma ihtimali yok mu?
İyi akşamlar.

O uygulamayı ben yapmıştım ve açık kaynak kodlu videonun açıklama kısmından erişebilirsin ve kendin EXE oluşturabilirsin sertifika olmadığı için böyle bir sorun var.

O uygulamayı ben yapmıştım ve açık kaynak kodlu videonun açıklama kısmından erişebilirsin ve kendin EXE oluşturabilirsin sertifika olmadığı için böyle bir sorun var.

Evet cidden Tarık B güvenilirmiş şuan kullanıyorum ve her türlü virüs taraması yaptım birşey yokmuş saolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı