Red Dead Redemption 2 kapanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

kergitatliokcu

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16
Ekran kartı
gtx 1080
Anakart
MSI Z370 TOMAHAWK
İşlemci
i5 9400
Arkadaşlar oyun hiçbir şekilde kapanmıyor. Ne olduğunu anlamadım. Steam'i kapattım açtım, bilgisayarı kapattım açtım yine aynı. Bilgisayarı resetliyorum, Steam'e giriyorum direkt oyunda diye gözüküyor. Ama görev yöneticisinde dahi çıkmıyor. Oyunu da silemiyorum. Açık gözüküyor hiçbir şekilde kapanmıyor. Yardım bekliyorum. Başka oyunlara girebiliyorum yine ama kapanmıyor bu oyun nedense. Daha dün normal açılıyordu. Dosya doğrulaması da yapılmıyor. Ne yapacağım bilmiyorum, düzelmiyor işte. Yardımlarınızı bekliyorum.

1671477886205.png

1671477915498.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam şifresini değiştirmeyi dene. Büyük ihtimalle hesaptan atar.

Dediğinizin aynısı yaptım hesaptan çıkabildim. Şifreyi değiştirdim tekrar hesaba girdim ama yine aynı çalışıyor gözüküyor çıldıracağım.
Kaldıramıyorum da telefondan kaldırmayı denedim PC kapalı halde bile denedim yine de kaldırmıyor.

1671482113577.png

Dediğinizin aynısı yaptım hesaptan çıkabildim şifreyi değiştirdim tekrar hesaba girdim ama yine aynı çalışıyor gözüküyor çıldıracağım.

Kaldıramıyorum da telefondan kaldırmayı denedim PC kapalı halde bile denedim yine de kaldırmıyor.
Eki Görüntüle 1607835

Hocam düşünsene 1 milyon saat oynanmış gözüküyor:)
Rekor kırarsın.

Hocam düşünsene 1 milyon saat oynanmış gözüküyor:)
Rekor kırarsın.

Hocam vallahi çıldıracağım az kaldı ya bozmak istemiyorum. Şimdi format atıp düzeni uğraştığım şeye bak. Bilgisayar kapalı halde bile oyunda gözüküyorum. Nasıl oluyor? Böyle bir şey daha önce kimsede görmedim. Bakalım bir yarın olsun sökeceğim kabloları, şimdi yatarken öğlen bağlayacağım tekrar.

Hocam vallahi çıldıracağım az kaldı ya bozmak istemiyorum şimdi format atıp düzeni uğraştığım şeye bak ya bilgisayar kapalı halde bile oyunda gözüküyorum nasıl oluyor böyle bir şey daha önce kimsede görmedim bakalım bir yarın olsun sökcem kabloları şimdi yatarken öğlen bağlayacağım tekrar.

Başka oyun aç hocam ne olacak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı