Red dead redemption 2 nin başlarında sıkılmak normal mi?

shadow52

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Geçen günlerde sonunda paramı biriktirip bir oyun almak istedim. Aklımda Last of Us Part 1, Red Dead Redemption 2 gibi klasik oyunlar vardı ve ben de bunların arasından Red Dead Redemption 2'yi seçtim. Oyunda şu anda Dutch ile evden sonra bastığımız yerdeyim ve inanılmaz derecede sıkıldım. İade etmek istedim fakat 2 saat 55 dakika oynadım. Steam olsa belki iade alırdı fakat Epic Games almıyor. Ne yapacağım bilmiyorum, açılacak mı bu oyun?

Merhaba. Geçen günlerde sonunda paramı biriktirip bir oyun almak istedim. Aklımda Last of Us part 1, Red Dead Redemption 2 gibi klasik oyunlar vardı ve ben de bunların arasından Red Dead Redemption 2'yi seçtim. Oyunda şu anda dutch ile evden sonra bastığımız yerdeyim ve inanılmaz derecede sıkıldım. İade etmek istedim fakat 2 saat 55 dakika oynadım. Steam olsa belki iade alırdı fakat Epic Games almıyor. Ne yapacağım bilmiyorum, açılacak mı bu oyun?

Açılacak tabii ki oyun 70 saatleri buluyor yavaş yavaş acilacak 3 kere falan bitirdim eglene eglene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı