Red Dead Redemption 2'nin Mükemmel Olması

• Konuyu başlatan whitewolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.031
PS4 Pro'da %92 oranında bitirdim. Birkaç gold ve platin kupa kaldı. Muazzam bir deneyimdi. PC'ye çıktığı zaman da alacağım ve bu sefer grafiklere ekmek bana bana oynayacağım. :)

Geçen günlerde aldım. Şu ana kadar 20-30 saat oynamışımdır sanırım. Gerçekten inanılmaz bir oyun. Hele ki gunfight acayip zevkli. Bence yılın oyunu God of War değil RDR2 olmalıydı. Fakat ben PS4'te (Pro olmayan) oynuyorum, grafikler bazen kötü gözüküyor. Gerçi bunun sebebi benim oyunu 1080p 55" bir TV'de oynuyor olmam olabilir, çözünürlüğe oranla ekran boyutu çok büyük.

Son düzenleme:
1 yıl içinde bilgisayara da geleceğini düşünüyorum. Önce konsolun ekmeğini bir güzel yiyip sonra birde pc gamerlarının cebine göz dikecektir. Bence diksin yani. Benim cebimde parası hazır, bekliyorum. :ROFL::aşk: Genelde hiç bir içeriğine bakmıyorum ki spoiler yemiyeyim kendim yaşıyayım o heyecanı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı