F FoxiMYS Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 80 15 Eylül 2024 #121 Cerade dedi: Türkçe karakterlerde kutucuk çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende dün yaptım bende böyle bir sorun yok oyun orijinal değilse eski sürüm falandır belki ondandır.
Cerade dedi: Türkçe karakterlerde kutucuk çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende dün yaptım bende böyle bir sorun yok oyun orijinal değilse eski sürüm falandır belki ondandır.
C Cerade Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #122 FoxiMYS dedi: Hocam bende dün yaptım bende böyle bir sorun yok oyun orijinal değilse eski sürüm falandır belki ondandır. Genişletmek için tıkla... @nickyokaga Uygulamayı yönetici olarak çalıştır deyince sorun çözüldü
FoxiMYS dedi: Hocam bende dün yaptım bende böyle bir sorun yok oyun orijinal değilse eski sürüm falandır belki ondandır. Genişletmek için tıkla... @nickyokaga Uygulamayı yönetici olarak çalıştır deyince sorun çözüldü
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #123 Cerade dedi: @nickyokaga Uygulamayı yönetici olarak çalıştır deyince sorun çözüldü Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar.
Cerade dedi: @nickyokaga Uygulamayı yönetici olarak çalıştır deyince sorun çözüldü Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar.
arneas Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #124 Cerade dedi: Var hocam. Acaba oyun korsan olduğu için uyumsuz olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Korsan sürüm kaç acaba, sorun çözülmüş, iyi oyunlar
Cerade dedi: Var hocam. Acaba oyun korsan olduğu için uyumsuz olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Korsan sürüm kaç acaba, sorun çözülmüş, iyi oyunlar
E Ertunga121 Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #125 Yama ile bitirdim, elinize sağlık.
S Sirius3 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #126 Efsanevi balık yakaladıktan sonra nedense çalıntı arabaları emerald ranche satabilirsin mesajı çıkıyor hocam.
Efsanevi balık yakaladıktan sonra nedense çalıntı arabaları emerald ranche satabilirsin mesajı çıkıyor hocam.
C Cerade Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #127 arneas dedi: Korsan sürüm kaç acaba, sorun çözülmüş, iyi oyunlar Genişletmek için tıkla... Sürüm numarası v1491.50
arneas dedi: Korsan sürüm kaç acaba, sorun çözülmüş, iyi oyunlar Genişletmek için tıkla... Sürüm numarası v1491.50
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #128 Cerade dedi: Sürüm numarası v1491.50 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırınca hala bu sorun yaşanıyor mu?
Cerade dedi: Sürüm numarası v1491.50 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırınca hala bu sorun yaşanıyor mu?
C Cerade Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #129 nickyokaga dedi: Yönetici olarak çalıştırınca hala bu sorun yaşanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Başka bir yamanın konusunda Windows 8 uyumluluk modunda çalıştırınca sorun çözülüyor dediler. Denedim olmadı. Sonra bir de yönetici olarak çalıştırayım dedim ve sorun çözüldü.
nickyokaga dedi: Yönetici olarak çalıştırınca hala bu sorun yaşanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Başka bir yamanın konusunda Windows 8 uyumluluk modunda çalıştırınca sorun çözülüyor dediler. Denedim olmadı. Sonra bir de yönetici olarak çalıştırayım dedim ve sorun çözüldü.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #130 O zaman sorun yok. Launcher.exe'e sağ tık yapıp özellikler kısmından 'bu programı yönetici olarak çalıştır' tikine basın ve tamam deyin.
O zaman sorun yok. Launcher.exe'e sağ tık yapıp özellikler kısmından 'bu programı yönetici olarak çalıştır' tikine basın ve tamam deyin.