Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Değerli dostum, kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim. Güzel önerin için onur duydum. Çok şükür ihtiyacım yok böyle bir düşünceni ihtiyacı olan birine benim adıma vermiş sayarak değerlendirebilirsin.
Kanka yaman sorunsuz çalışıyor ama şöyle bir sorum var oyunu epicten satın aldım işte senin yamayı attım falan bugün yarım saat oynadıktan sonra bir anda oyundan attı sebebi nedir yada gfx hatası veriyor gerçekten sıkıldım.

Kanka yaman sorunsuz çalışıyor ama şöyle bir sorum var oyunu Epic'ten satın aldım işte senin yamayı attım falan bugün yarım saat oynadıktan sonra bir anda oyundan attı sebebi nedir ya da GFX hatası veriyor gerçekten sıkıldım.

Ekran görüntüsü atma imkanın var mı? Yama text üzerine kurulu hiçbir eklenti yok.

Şöyle bir yol izleyelim, oyunu ve yamyı silip, tekrar oyunu yükleyin, hiçbr yama kurmdan oyunu oynayın, oyundan atmalar devam ediyorsa donanım hatası vardır.

Bu işlemi yaptıktan sonra tekrar yazın size yardımcı olmaya çalışayım, ekran görüntüsü atma imkanınız varsa atın.

Ben de Epic'ten oynuyorum oyunu herhangi bir atma sorunu yaşmadım.

Ekran görüntüsü atma imkanın var mı? Yama text üzerine kurulu hiçbir eklenti yok.

Şöyle bir yol izleyelim, oyunu ve yamyı silip, tekrar oyunu yükleyin, hiçbr yama kurmdan oyunu oynayın, oyundan atmalar devam ediyorsa donanım hatası vardır.

Bu işlemi yaptıktan sonra tekrar yazın size yardımcı olmaya çalışayım, ekran görüntüsü atma imkanınız varsa atın.

Sana herhangi bir başka platformdan ulaşabilir miyim instagram whatsapp Skype çünkü gerçekten bu durum artık canımı sıkıyor
İşletim sistemim
AMD Radeon RX 6800XT
AMD RYZEN 5 5600
16 GB RAM

hocam bakıver yaaaa

Son düzenleme:
Red Dead Redemption 2 orijinal font düzenlenmiş Türkçe yama

Red Dead Redemption 2 Türkçe yaması bildiğiniz üzere farklı varyantlar şeklinde dolaşımda, dolaşımdaki bu yamanın Update3 dosyasının içindeki eksik kısımları tam olarak düzenlenmemiş ve yamaya eklenmemişti. Open IV güncellenmesinden sonra bu dil dosyasına ulaşım gerçekleşebilir hale geldi. Ben de bu piyasada dolaşan Türkçe yamayı Update 3 dosyasına göre düzenledim ve eksik olan satırları ve çevrilmemiş satırları (yaklaşık 1000 satır kadar) çevirdim hala çevrilmemiş bazı satırlar karşınıza çıkabilir. İsteyen dosyayı düzenleyebilir.

Piyasadaki yamaların aynısı değildir. Sorunsuz kullanabilirsiniz. Ben Epic Games orijinal oyun ile kullandım sorunsuz. Herhangi bir sorunda geri dönüş yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Eki Görüntüle 2206896

kurulum
1. indirdiğiniz dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atmanız yeterlidir.
1.1 mod kurumu lml ile gerçekleştirebilir istediğiniz modu kullanabilirsiniz.
2. isteyenler için label başlıklı XML dosyasını da yükledim.

Oyun klasörüne yüklemeniz gereken dosya.

Label başlıklı XML dosyası (çeviri yaparken faydalanmak isteyenler için)

Oyun açılmıyor attıktan sonra ne yapmam lazım?

Sana herhangi bir başka platformdan ulaşabilir miyim instagram whatsapp Skype çünkü gerçekten bu durum artık canımı sıkıyor
İşletim sistemim
AMD Radeon RX 6800XT
AMD RYZEN 5 5600
16 GB RAM

hocam bakıver yaaaa

Dostum dediklerimi yaptın mı, oyunu silip tekrarda orijinal dosyalrı ile oynamalısın, eğer yine oyundan atıyorsa, sorunun donanımsaldır. Muhtemelen öyledir, çünkü dosyalar text içerkli oyuna bir müdahale yok.

Ulaşmak çin [email protected] adresine iletişim bilgilerini gönderebilirsin.

Dostum ufak 1 - 2 satır eksikten kastın bir kısmını çevirdim değil değil mi? (eline, gözüne sağlık)
Konuda çevirdiğim ve düzenlenen kısımlar yer alıyor ama sayfalara bkmanız gerek. Diğer hiçbir yapmaya benzemez karşılaştırabilirsiniz.

Oyun açılmıyor attıktan sonra ne yapmam lazım?
Daha önce yama kullndıyssanız, oyunu sıfırdan silip yüklemenizi salık veririm.

Dostum dediklerimi yaptın mı, oyunu silip tekrarda orijinal dosyalrı ile oynamalısın, eğer yine oyundan atıyorsa, sorunun donanımsaldır. Muhtemelen öyledir, çünkü dosyalar text içerkli oyuna bir müdahale yok.

Ulaşmak Çin [email protected] adresine iletişim bilgilerini gönderebilirsin.

Konuda çevirdiğim ve düzenlenen kısımlar yer alıyor ama sayfalara bkmanız gerek. Diğer hiçbir yapmaya benzemez karşılaştırabilirsiniz.

Daha önce yama kullndıyssanız, oyunu sıfırdan silip yüklemenizi salık veririm.

100 küsur GB ı kim tekrar yüklecek Allah aşkına dünyanın en saçma yardımı olabilir.

Başlıktaki bağlantıdan güncel yamayı indirebilirsiniz.

güncelleme geçmişi

21 Ekim 2024
geri bildirim yapılan yerler düzeltidi
.clemens mevki günlük bilgisi düzenlendi.

28 Temmuz 2024
geri bildirimlerdeki yerler düzeltildi
.Koyun sürüsü güderken çıkan yönergelerdeki tutarsızlıklar
.Balık tutarken çıkan yönergelerdeki tutarsızlıklar
.Domino oynarken çıkan yönergelerdeki tutarsızlıklar.
.Diğer bildirimler

21 Temmuz 2024
Balık tutarken çıkan yanlış çeviriler düzeltildi.
. Geri dönüşlerde belirtilen yerler düzeltildi

19 Temmuz 2024
saint denis'te T görevinde berberdeki yanlış görev alt yazısı düzeltildi.

30 Haziran 2024
. özet bilgilerde karşıma çıkanlar düzeltildi.
. mektuplarda karşıma çıkan bazı yerler düzeltildi.
. 200+ satır çevrildi.
. Yes/No ve Görev Tekrarla vb. yazıları çevrilmedi, çevrilince ekranda görünmeme sorunu olmakta.
.rampage trainer modunu kullanmak isteyenler sorunsuz kullanabilir.
.çeviri dosyası, çeviride kolaylık olması açısından id kodlarından arındırılmış, orijinal label başlıklı olarak tekrar düzenlenmiştir.

23 Haziran 2024
von horn daki cüce görevindeki hata düzenlendi
geri dönüş yapılan valantine ilk ödül avcısı görevi düzeltildi
bazı tutarsız mektup ve günlükler düzeltildi
geribildirimlerdeki yerler düzeltildi

21 Haziran 2024
Oyun kodlarından kaynaklı bazı yerler çevrilince ekranda görünmüyordu.
.Oyundan çıkış ekranında yes/no yazıları.
.görevi tamlayınca çıkan, görevi tekrar et, kayıt noktasından başla,
Bu kısımlar çeviri dosyasından çıkarıldı, ekranda o yüzden İngilizce görünmektedir.

18 Haziran 2024
.Çeviride oyun satırlarında bazı bölümlerde yanlış satırlar işlenmiş bu satırlar doğru şekilde çevrildi ya da düzenlendi.
Örnek.
İlk bölümde ayı avında yanlış bir şekilde kartal gözü aktif ettirmeyen satırlar
İkinci bölümde rohds da kaçırılan bir dostumuzu Charles ile ararken kartal gözü aktif ettirmede çıkan sorun düzeltildi
.bazı satırlar farklı yerlerde farklı çevirilere aitken düzenlendi, mektupların içinde hayvanlardan bahsediyor. hayvanların özet bilgisinde silahlardan bahsediyor gibi
.oyundaki bazı hayvanların tutarsız çevirileri düzenlendi kır/kıl kurdu (çakal) Muş(ala geyik) gibi.
.bazı çevrilmeyen satırlar denk geldikçe çevrildi.
.karşılaştığım bazı çeviri hataları düzeltildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı