Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Merhaba, yamayı dediğniz şekilde attım oyunu açtrım online için 0x500a0000 hatası verdi. Rdr2 yi bi kaç gündür oynuyorum. Online ama türkçe oynamak için bir çözüm yok mu? Konudaki 13 sayfayı taradım hızlıca kimse bundan bahsetmemiş. Epic Gamesden almıştım oyunu.

Red Dead Redemption 2 Türkçe yaması bildiğiniz üzere farklı varyantlar şeklinde dolaşımda, dolaşımdaki bu yamanın update3 dosyasının içindeki eksik kısımları tam olarak düzenlenmemiş ve yamaya eklenmemişti. Open İV güncellenmesinden sonra bu dil dosyasına ulaşım gerçekleşebilir hale geldi. Ben de bu piyasada dolaşan Türkçe yamayı Update 3 dosyasına göre düzenledim ve eksik olan satırları ve çevrilmemiş satırları (yaklaşık 1000 satır kadar) çevirdim hala çevrilmemiş bazı satırlar karşınıza çıkabilir. isteyen dosyayı düzenleyebilir.

Piyasadaki yamaların aynısı değildir. sorunsuz kullanabilirsiniz. Ben Epicgames orijinal oyun ile kullandım sorunsuz. herhangi bir sorunda geri dönüş yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Eki Görüntüle 2206896

Kurulum
1. İndirdiğiniz dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atmanız yeterlidir.
1.1 mod kurumu LML ile gerçekleştirebilir istediğiniz modu kullanabilirsiniz.
2. İsteyenler için label başlıklı xml dosyasını da yükledim.

Oyun Klasörüne Yüklemeniz gereken dosya

Label başlıklı xml dosyası (çeviri yaparken faydalanmak isteyenler için)

Hocam birinci dosya da trojan bulunuyor, VirusTotal sitesinde gözüküyor.

Hocam birinci dosya da trojan bulunuyor, VirusTotal sitesinde gözüküyor.
False-positive olduğunu bir çok kez söyledik.

Hocam yama için teşekkürler şu anlık sorunsuz çalışıyor ve metinlerde kare sorunuda yok. Gerçekten güzel bir çalışma emeğinize sağlık.

merhabalar ben dosya atma olayını pek anlayamadım acaba görselle anlatabilirmisiniz^^
Öncelikle 'RDR2 yeni düzenleme 2024 (Orijinal Fontlu yama).rar' adlı rar dosyasını Google Drive linkinden indirin.

1728114430547.png

Sonra ise indirilen dosyayı sağ tık yaparak 7-zip veya Winrar ile arşivi aç diyerek açın.

1728114690885.png

Açtıktan sonra RDR2'nin olduğu dosya konumunu dosya gezgininden açın, eğer bulamazsanız hangi istemciyi kullandığınıza bağlı olarak (steam, epic) oradan oyunun dosya konumunu aç deyin. Her neyse yama dosyalarını CTRL ve A kısayolunu kullanıp hepsini seçin, seçtikten sonra dosyaları farenizle oyunun dosya konumuna sürükleyin. Bu kadar.

1728115016159.png

Öncelikle 'RDR2 yeni düzenleme 2024 (Orijinal Fontlu yama).rar' adlı rar dosyasını Google Drive linkinden indirin.

Eki Görüntüle 2322914

Sonra ise indirilen dosyayı sağ tık yaparak 7-zip veya Winrar ile arşivi aç diyerek açın.

Eki Görüntüle 2322915

Açtıktan sonra RDR2'nin olduğu dosya konumunu dosya gezgininden açın, eğer bulamazsanız hangi istemciyi kullandığınıza bağlı olarak (steam, epic) oradan oyunun dosya konumunu aç deyin. Her neyse yama dosyalarını CTRL ve A kısayolunu kullanıp hepsini seçin, seçtikten sonra dosyaları farenizle oyunun dosya konumuna sürükleyin. Bu kadar.

Eki Görüntüle 2322916
teşekkürler ^^

Red Dead Redemption 2 Türkçe yaması bildiğiniz üzere farklı varyantlar şeklinde dolaşımda, dolaşımdaki bu yamanın update3 dosyasının içindeki eksik kısımları tam olarak düzenlenmemiş ve yamaya eklenmemişti. Open İV güncellenmesinden sonra bu dil dosyasına ulaşım gerçekleşebilir hale geldi. Ben de bu piyasada dolaşan Türkçe yamayı Update 3 dosyasına göre düzenledim ve eksik olan satırları ve çevrilmemiş satırları (yaklaşık 1000 satır kadar) çevirdim hala çevrilmemiş bazı satırlar karşınıza çıkabilir. isteyen dosyayı düzenleyebilir.

Piyasadaki yamaların aynısı değildir. sorunsuz kullanabilirsiniz. Ben Epicgames orijinal oyun ile kullandım sorunsuz. herhangi bir sorunda geri dönüş yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Eki Görüntüle 2206896

Kurulum

d

Eki Görüntüle 2206896

Kurulum

Dostum bunu nasıl söylerim bilmiyorum ama mükemmelsin kelimenin tam anlamıyla harikasın sürekli oyundan atıyordu adam akıllı oynayamıyordum aptalca yamalar yüzünden banka hesabın varsa iban at 100 lira atmak isterim içimden geldi

d

Dostum bunu nasıl söylerim bilmiyorum ama mükemmelsin kelimenin tam anlamıyla harikasın sürekli oyundan atıyordu adam akıllı oynayamıyordum aptalca yamalar yüzünden banka hesabın varsa iban at 100 lira atmak isterim içimden geldi
Değerli dostum, kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim. Güzel önerin için onur duydum. Çok şükür ihtiyacım yok böyle bir düşünceni ihtiyacı olan birine benim adıma vermiş sayarak değerlendirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı