Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Merhaba, yamayı dediğniz şekilde attım oyunu açtrım online için 0x500a0000 hatası verdi. Rdr2 yi bi kaç gündür oynuyorum. Online ama türkçe oynamak için bir çözüm yok mu? Konudaki 13 sayfayı taradım hızlıca kimse bundan bahsetmemiş. Epic Gamesden almıştım oyunu.

Hocam birinci dosya da trojan bulunuyor, VirusTotal sitesinde gözüküyor.

Hocam birinci dosya da trojan bulunuyor, VirusTotal sitesinde gözüküyor.
False-positive olduğunu bir çok kez söyledik.

Hocam yama için teşekkürler şu anlık sorunsuz çalışıyor ve metinlerde kare sorunuda yok. Gerçekten güzel bir çalışma emeğinize sağlık.

merhabalar ben dosya atma olayını pek anlayamadım acaba görselle anlatabilirmisiniz^^

merhabalar ben dosya atma olayını pek anlayamadım acaba görselle anlatabilirmisiniz^^
Öncelikle 'RDR2 yeni düzenleme 2024 (Orijinal Fontlu yama).rar' adlı rar dosyasını Google Drive linkinden indirin.

Sonra ise indirilen dosyayı sağ tık yaparak 7-zip veya Winrar ile arşivi aç diyerek açın.

Açtıktan sonra RDR2'nin olduğu dosya konumunu dosya gezgininden açın, eğer bulamazsanız hangi istemciyi kullandığınıza bağlı olarak (steam, epic) oradan oyunun dosya konumunu aç deyin. Her neyse yama dosyalarını CTRL ve A kısayolunu kullanıp hepsini seçin, seçtikten sonra dosyaları farenizle oyunun dosya konumuna sürükleyin. Bu kadar.

teşekkürler ^^

d
Dostum bunu nasıl söylerim bilmiyorum ama mükemmelsin kelimenin tam anlamıyla harikasın sürekli oyundan atıyordu adam akıllı oynayamıyordum aptalca yamalar yüzünden banka hesabın varsa iban at 100 lira atmak isterim içimden geldi

Değerli dostum, kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim. Güzel önerin için onur duydum. Çok şükür ihtiyacım yok böyle bir düşünceni ihtiyacı olan birine benim adıma vermiş sayarak değerlendirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…