Hocam attığım ayarlarda 60 üstüne bile çıkarsınız büyük ihtimalle o kadar söyleyeyim. Oyunun hazır "en düşük" ayarlarından çok daha iyi FPS veriyor bu ayarlar. Ben GTX 1060 6gb ile 55 fps civarlarında oynadım bu ayarlarla (bir iki özelleştirme dışında). Ayrıca AMD FSR ile iyice arttırırsınız FPS'inizi.,
Denerseniz eğer kaç fps aldığınızı yazarsanız memnun olurum.
Bu videodaki değerler gibi FPS alacağım bende çünkü sistemim aynı. Sizce bu FPS'lerde zevk alır mıyım? Epic Games'te bayağı iyi bir fiyatta almayı düşünüyorum.
Bu videodaki değerler gibi FPS alacağım bende çünkü sistemim aynı. Sizce bu FPS'lerde zevk alır mıyım? Epic Games'te bayağı iyi bir fiyatta almayı düşünüyorum.
İki gündür oynuyorum ortalama 45-55 arası alıyorum ve çok akıcı tabii monitörüm de 144 Hz onun da etkisi var. Hiçbir kasılma olmadan oynadım şu ana kadar. Sapphire R9 390 8 GB 512 bit ekran kartım var. Eski bir kart ama iş görüyor.