Red Dead Redemption 2 ortalama 45 FPS ile zevk verir mi?

Hocam attığım ayarlarda 60 üstüne bile çıkarsınız büyük ihtimalle o kadar söyleyeyim. Oyunun hazır "en düşük" ayarlarından çok daha iyi FPS veriyor bu ayarlar. Ben GTX 1060 6gb ile 55 fps civarlarında oynadım bu ayarlarla (bir iki özelleştirme dışında). Ayrıca AMD FSR ile iyice arttırırsınız FPS'inizi.,
Ekran_Goruntusu_509.png
Denerseniz eğer kaç fps aldığınızı yazarsanız memnun olurum.

Oyunun optimizasyonu mükemmel olduğu için 30 FPS bile zevkle oynanabiliyor.
Hocam Strawberry'e uğramadınız sanırım :D. FPS katili bir kasaba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki değerler gibi FPS alacağım bende çünkü sistemim aynı. Sizce bu FPS'lerde zevk alır mıyım? Epic Games'te bayağı iyi bir fiyatta almayı düşünüyorum.

1080 orta graiklerde oyun test edilmiş grafikte ufak oynamalarla 60FPS üstü alabilirsiniz gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodaki değerler gibi FPS alacağım bende çünkü sistemim aynı. Sizce bu FPS'lerde zevk alır mıyım? Epic Games'te bayağı iyi bir fiyatta almayı düşünüyorum.

İki gündür oynuyorum ortalama 45-55 arası alıyorum ve çok akıcı tabii monitörüm de 144 Hz onun da etkisi var. Hiçbir kasılma olmadan oynadım şu ana kadar. Sapphire R9 390 8 GB 512 bit ekran kartım var. Eski bir kart ama iş görüyor.

Optimizasyon biraz sıkıntılı olduğu için 30 fps de bile akıcıymış gibi bir his geliyor. 40-50 arasıda zevk alınır bence.

Denersen diye buraya bırakıyorum.
Ben grafiklerde hiç fark göremedim bir de sen bak istersen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı