Red Dead Redemption 2 ortalama 45 FPS ile zevk verir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki değerler gibi FPS alacağım bende çünkü sistemim aynı. Sizce bu FPS'lerde zevk alır mıyım? Epic Games'te bayağı iyi bir fiyatta almayı düşünüyorum.

10FPS Crysis Full zevkle bitirdim :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodaki değerler gibi FPS alacağım bende çünkü sistemim aynı. Sizce bu FPS'lerde zevk alır mıyım? Epic Games'te bayağı iyi bir fiyatta almayı düşünüyorum.

1650 değil 1050 ile dahi zevk alırsınız sıkıntı yok. Ben de PS4'te 30 FPS ile zevk alıyorum rahat. 1660 Ti var bende ve SSD alınca yükleyeceğim oyunu. Her testte 2K 120 gördüğünüzden korkmayın. 1080 30 bence hala zevkli AAA oyunlar için. Rekabetçiler için aynı durum yok tabii ki :D

Oyunun hikayesi o kadar iyi ki 30 FPS ile bile keyif alırsın

Hocam bende düşük fps ile iyi olur mu diye düşünmüştüm rx5500xt ekran kartıyla sabit 45fps oynayarak oyundan bayağı bir zevk aldım hikayeyi daha bitiremedim indirimde almıştım. Hikaye oyunlarında 30 fps'in altına düşmediğiniz sürece rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Video'da ortalama 2~4 fps kayıp olduğunu düşünürsek, fps 45~50 olursa. Hatta birkaç ayarı düşürürseniz 60 fps'e yaklaşılabilir diye düşünüyorum. Video'da ki sistem ile sizin sistemde ki ekran kartları watt olarak aynı mı ? Bu da önemli çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı