Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.698 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #71 fati_mcqueen dedi: Hocam yamada tehilke arz edebiliecek herhangi bir tehlikeli dosya yoktur değil mi ve yama bütün oyunu kapsıyor mu yani yan görevler vs. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bende kullanıyorum en ufak sorun görmedim daha.
fati_mcqueen dedi: Hocam yamada tehilke arz edebiliecek herhangi bir tehlikeli dosya yoktur değil mi ve yama bütün oyunu kapsıyor mu yani yan görevler vs. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bende kullanıyorum en ufak sorun görmedim daha.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #72 MehmetSLH dedi: Merhaba hocam bu yamada yerelleştirme bulunuyor mu acaba deneyimlediğinizi varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey görmüştüm de gerçek mi bilmiyorum.
MehmetSLH dedi: Merhaba hocam bu yamada yerelleştirme bulunuyor mu acaba deneyimlediğinizi varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey görmüştüm de gerçek mi bilmiyorum.
H hüseyinzümrüt Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 133 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Akıllı bina sistemleri. 20 Aralık 2022 #73 Sırf bu yama için oyunu baştan sona tekrar oynarım. Teşekkürler.
fati_mcqueen Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #74 Darwin19 dedi: Yok hocam bende kullanıyorum en ufak sorun görmedim Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam.
Darwin19 dedi: Yok hocam bende kullanıyorum en ufak sorun görmedim Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 20 Aralık 2022 #75 @Attacksaw hocam bu yamayı nerden buldunuz küfürleri çok iyi çevirmişler ya
lemox Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2022 #76 Paylaşım için teşekkürler. Tam da böyle bir şey arıyordum.
fati_mcqueen Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #77 neqetria dedi: @Attacksaw hocam bu yamayı nerden buldunuz küfürleri çok iyi çevirmişler ya Genişletmek için tıkla... sağolasın hocam
neqetria dedi: @Attacksaw hocam bu yamayı nerden buldunuz küfürleri çok iyi çevirmişler ya Genişletmek için tıkla... sağolasın hocam
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 13 Çözümler 16 20 Aralık 2022 #78 neqetria dedi: @Attacksaw hocam bu yamayı nerden buldunuz küfürleri çok iyi çevirmişler ya Genişletmek için tıkla... Valla yorumlar dan buldum bende, baya güzel bende 2. kez bitirmek için başladım ama dün bug oldu umarım düzelmiştir bugün.
neqetria dedi: @Attacksaw hocam bu yamayı nerden buldunuz küfürleri çok iyi çevirmişler ya Genişletmek için tıkla... Valla yorumlar dan buldum bende, baya güzel bende 2. kez bitirmek için başladım ama dün bug oldu umarım düzelmiştir bugün.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Aralık 2022 #79 AirLife dedi: Şöyle bir şey görmüştüm de gerçek mi bilmiyorum. Eki Görüntüle 1608434 Genişletmek için tıkla... Edit: Şimdi gördüm pardon.
AirLife dedi: Şöyle bir şey görmüştüm de gerçek mi bilmiyorum. Eki Görüntüle 1608434 Genişletmek için tıkla... Edit: Şimdi gördüm pardon.
xiboxmandre Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #80 Epic game den indirip yamayı kuran varmı