Konuyu düzenleyemiyorum ama yorumlarda paylaşmıştım.Virustotal sonuçları dosyaya gönderiyor?
Evet "Allah belanı versin" tarzı çeviri gördüm. 2. Kez bitiriyorum.Tam da böyle bir çeviri arıyorum ben işte. Acaba bu çeviri mi attığın görsel.
Konuyu düzenleyemiyorum ama yorumlarda paylaşmıştım.Virustotal sonuçları dosyaya gönderiyor?
Evet "Allah belanı versin" tarzı çeviri gördüm. 2. Kez bitiriyorum.Tam da böyle bir çeviri arıyorum ben işte. Acaba bu çeviri mi attığın görsel.
Aynen kurdum başladım oyuna yerelleştirme de var güzel yama.Konuyu düzenleyemiyorum ama yorumlarda paylaşmıştım.
Evet "Allah belanı versin" tarzı çeviri gördüm. 2. Kez bitiriyorum.
Oyunu 1 saat boyunca oynadım yamada bir sıkıntı görmedim. Dosyaları oyunun içine sürükle bırak olması çok iyi olmuş ekstra bir uygulamaya gerek duymuyorsunuz ( not: Oyunu Steam'den oynuyorum).
Fontumda sıkıntı yok. Sağlam çalışıyor.Bende de Steam ama font hatası var hocam şu anda tekrar dener misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.