Red Dead Redemption 2 tarzı oyun önerisi

Kovboyluk ile alakası yok, bu oyunun hikayesi gibi bağlayabilen, açık dünyası ile hayranlık bırakan, çeşitliliği ve uzun oynama süresi olan bir oyun arıyorum.
Arkadaşlarım Witcher 3 önerdi, ancak hiç beğenmedim.
Witcher 3 ü beğenmen için kitapları okumuş olmak gerekli yoksa çok vasat kalıyor dünyası bence.Okumaya üşeniyorsan YouTube de ilk iki kitap Türkçe olarak sesli kitap hâlinde mevcut.Çok güzel kitaplardır hepsi.

RPG seviyorsanız ve grafikler sizin için çok önemli değilse Skyrim derim.

Stalker serisi öneren de çok gördüm, değer mi sizce oynamaya? Yeni çıkacak oyununu bekliyorum açıkçası.
Sorunlarına katlanırım diyorsanız, bide okurum içine dalarım diyorsanız çok kral seri. Ya da hikayeyi internetten öğrenip daha stabil ve daha büyük olan Anomaly modunu da deneyebilirsiniz (Ayrıca standalone ve ücretsiz bir mod olması daha denemeye değer kılıyor.) Birde son olarak birazcık da sabır gerektiriyor.

Witcher 3'ün hakkı yenmez hocam.

God of War'un açık dünyasıda güzeldi.

God of War: Ragnarök'ünkü de iyiydi.
God of warın açık dünyası çok boş bana kalırsa valkyrieler hariç onlarıda açık dünyadan saymaya gerek yok .

Ac odyssey ve valhallayı öneririm. Ana hikayeyi bitirdikten sonra DLC leri baya güzel. Valhallanın açık dünyasıda boş değildi. Baya uğraşılmış küçük küçük görevler var, baya atla gezmesi manzaraları izlemesi çok keyifliydi benim açımdan.
Witcher 3 te doğal olarak bir devam oyunu. Tam olarak anlamak için ilk 2 oyunuda oynamak lazım. Oynamak istemiyorsanız hikayesini izleyin veya okuyun. Witcher 3 e eski denmesine hiç katılmadım açıkçası. Oyun 2015 yılında çıktı, 8 sene oldu ama şuan çıkan bir sürü yeni oyuna taş çıkartır. Gerek hikaye gerekse atmosfer, grafik olarak.

Hitman oyunlarını nedense hiçbir yerde kimsenin önerdiğini görmedim. Absolution ve sonrasındaki 3 oyun gayet güzeldir. Oynanışı, çeşitliliğide çok fazla eğer oynamadıysanız kesinliklike bakmanızı öneririm. Absolution 2012 yılında çıkmış bir oyundu yanlış hatırlamıyorsam, hikaye olarakta gayet güzeldir.

Son düzenleme:
Ben şu sıralar ac syndicate oynuyorum. Gerçekten suikastçi gibi hissettiriyor ve londra atmosferi gayet güzel yapılmış. Aynı şekilde black flag çok övülüyor onu oynamadım. AC odssey tavsiye edebilrim hikayeside güzel oynanışıda sadece biraz tekrar görevleri var fakat cok keyifli. Hikaye odaklı istersen detroit şiddetle tavsiye ederim, beyond two souls olabilir. Dying light ilk oyunu cok güzeldir tavsiye ederim , ikincisi hakkında fikrim yok oynamadım. Şimdilik aklıma gelen bu oyunlar

Hocam bir sorun var ben Gow u rdr 2 den önce oynadım. Bir sorun çıkmazsa 2 gün sonra Rdr2 ye başlayacağım. Ragnarok pc ye çıkmazsa Mafia ve Exodus hariç önerdiğiniz oyun var mı Rdr2 den sonra oynamalık?
Assassins creed oyunları

Ben şu sıralar ac syndicate oynuyorum. Gerçekten suikastçi gibi hissettiriyor ve londra atmosferi gayet güzel yapılmış. Aynı şekilde black flag çok övülüyor onu oynamadım. AC odssey tavsiye edebilrim hikayeside güzel oynanışıda sadece biraz tekrar görevleri var fakat cok keyifli. Hikaye odaklı istersen detroit şiddetle tavsiye ederim, beyond two souls olabilir. Dying light ilk oyunu cok güzeldir tavsiye ederim , ikincisi hakkında fikrim yok oynamadım. Şimdilik aklıma gelen bu oyunlar
Ac black flag syndicateden çok daha güzel bir oyun. Sana tavsiyem seriyi baştan oyna

Technopat Haberler

Geri
Yukarı