Red Dead Redemption 2 tarzı oyun önerisi

Sadece hikaye olarak bakmayın derim ben. Ben oyunu 35 saat oynadım ve %60'ında falandım en son bitiremedim daha ama oynadığım kısımlar çok zevk vermişti bana. Parkur mekaniklerive gece atmosfteri ise mükemmel bu oyunun. İndirim döneminde kesin bir şans verin.

Kesinlikle Dying Light 1 de 2 de denenmeli.

Sorunlarına katlanırım diyorsanız, bide okurum içine dalarım diyorsanız çok kral seri. Ya da hikayeyi internetten öğrenip daha stabil ve daha büyük olan Anomaly modunu da deneyebilirsiniz (Ayrıca standalone ve ücretsiz bir mod olması daha denemeye değer kılıyor.) Birde son olarak birazcık da sabır gerektiriyor.
Horizon Zero Down oynuyorum şu sıralar, söylemlerinizin üzerine şans vermeyi düşünüyorum. Daha öncesinde de gözüme takılan bir oyundu çünkü. Arkama yaslanıp hikayelerin keyfini çıkarmayı severim, o yüzden keyif alacağımı düşünüyorum.

Hiçbir oyunun açık dünyası Skyrim etmez.
Steam'den önceki zamanlarını bilmemekle beraber steamde 300+saat Skyrim oynamış biri olarak söylüyorum ki siz sanırım Elden Ring ile tanışmamışsınız hocam. Açık dünyası muhtemelen Skyrimi bakkala sigara almaya yollar 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı