Kovboyluk ile alakası yok, bu oyunun hikayesi gibi bağlayabilen, açık dünyası ile hayranlık bırakan, çeşitliliği ve uzun oynama süresi olan bir oyun arıyorum.
Arkadaşlarım Witcher 3 önerdi, ancak hiç beğenmedim.
Red Dead Redemption 1
Metro serisini oynamak istiyorum da ilk oyunu 1saatte bıraktım vuruş hissi yok bildiğin keyfi azaltıyor bu durum.
Hocam direk Metro Exodus ile başlanır mı? Bir hikaye bağlantısı var mı? Açık dünyasını öven bayağı bir kişi gördüm.
Açık dünya bakımından skyrim öneririm. Yan hikayeleride iyi her ne kadar ana hikayesi bana göre olmasada. Ama tabi ilk başta meraklı meraklı başlaman lazım, direk oyunu anlayayım ile değil yoksa direk baştan sıkılırısın.Kovboyluk ile alakası yok, bu oyunun hikayesi gibi bağlayabilen, açık dünyası ile hayranlık bırakan, çeşitliliği ve uzun oynama süresi olan bir oyun arıyorum.
Witcher 3'ün hakkı yenmez hocam.
God of War'un açık dünyasıda güzeldi.
God of War: Ragnarök'ünkü de iyiydi.
Kovboyluk ile alakası yok, bu oyunun hikayesi gibi bağlayabilen, açık dünyası ile hayranlık bırakan, çeşitliliği ve uzun oynama süresi olan bir oyun arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.