Red Dead Redemption 2 tarzı oyun önerisi

Oyun eski olmasına rağmen grafiği ne eski hissettiriyor nede kötü gözüküyor. Hala taş gibi diyebilirim hatta bunun yanına atmosferide katarsak muazzam iş çıkarmışlar yılına göre. Londra muazzam gözüküyor tavsiye ederim

Call of Duty MW serisi, Mafia 2 şiddetle tavsiye ederim, GTA serisi 4 ve 5 sarıyor oynadıkça, Call of Duty WW2 Far Cry 3, Outlast 1 2 ve Whistleblower, Uncharted 4, Resident Evil 7-8, Tomb Raider serisi, Dying Light (2. oyunu kaldırıyorsa şiddetle tavsiye ederim) eğer sistemin iyise Mafia 1-2 Definitive Edition oyna.

Red Dead Redemption 1

Oyun PS3'te var sadece brom emulator ile oynanmaz çok drop falan yer.

Metro serisini oynamak istiyorum da ilk oyunu 1saatte bıraktım vuruş hissi yok bildiğin keyfi azaltıyor bu durum.

O oyunu mekaniklerden çok atmosfere önem vererek oynamanı öneririm. Ek olarak hikaye, kitaplara göre berbat ama kendi içinde iyi hikayesi var 2033'ün.

Ve hangi silahı kullanıyorsun da beğenmedin? Bastard gun falan ise pek iyi değil ama ashot ya da Shambler'in vuruş hissiyatı bence oldukça iyi. Redux'tan bahsediyorum tabii, 2033'ün de yarısını oynadım ve vuruş hissiyatı daha az gibi geldi.

Hocam direk Metro Exodus ile başlanır mı? Bir hikaye bağlantısı var mı? Açık dünyasını öven bayağı bir kişi gördüm.

Şöyle, ben ilk olarak last Light'tan başlamıştım hikayeyi önemsemeden. Ve çok anlamsız gelmisti.

Ardından 2033 romanını, sonra 2033 oyunu sonra last light sonra 2035 ve ardından Exodus'u oynadım. Bu şekilde seriye bayıldım, kitapları daha iyiydi ama oyunları da güzeldi.

Exodus'un başlangıç kısımlarındaki hikayeyi hiç sevmezdim. Çünkü hikayeyi kitapları okumayanlar da anlasın diye pek bağlantısız yapmışlar 2035'e göre. Yani oyun 2034 ve 2035 romanını yaşanmamış sayıyor.

Ama Exodus'un final bölümü çok etkileyiciydi. 2033'te de, last Light'ta da, 2035'te de. Finalleri çok iyi oluyor bu serinin.

Şöyle ki, hikaye bağlantısı olarak önceki oyunlardan sadece Artyom, Anna ve Melnik var. Hikaye metro dışında geçiyor, önceki oyundaki çoğu düşman ve dostlarınız artık yok ama spoilere çok girmeyeceğim.

Yani, oynasan hikayeyi anlarsın. Internetten bir iki video izlersen karakterleri de anlarsın. Ama her zaman dediğim gibi, bu oyunların hikayeleri kitaplara ihanet niteliğinde. Ama kendi içinde güzeller.

Oynanış ve atmosfer olarak oldukça iyiler, orası öyle.

Kısacası, oynamasan da anlarsın ama iyi iki oyunu oynamamış olursun. Benim tavsiyem oynamadan önce o iki oyunu da oynamak. Hem hikayeyi anlarsın, hem bence eğlenirsin. Redux versiyonları hala keyifle oynanabilir oyunlar. Zaten aşırı uzun değiller, oynaman güzel olur.

Son düzenleme:
Açık dünya bakımından skyrim öneririm. Yan hikayeleride iyi her ne kadar ana hikayesi bana göre olmasada. Ama tabi ilk başta meraklı meraklı başlaman lazım, direk oyunu anlayayım ile değil yoksa direk baştan sıkılırısın.

Witcher 3'ün hakkı yenmez hocam.

God of War'un açık dünyasıda güzeldi.

God of War: Ragnarök'ünkü de iyiydi.

God of War'ların açık dünyası bir tık boştu ve ana hikayede gördüğümüz şeyleri aşırı fazla tekrar etetiğimiz bir yerdi verdiği ödüllerde iyi değildi GoW açık dünyası zaman kaybı.

Geçtiği devir olarak Call of Juarez önere bilirim.

Hocam eğer elinizde PlayStation varsa TLOU2'yi öneriyorum. Red Dead Redemtion'da olduğu gibi hem oynanış olarak gerek de hikaye olarak doyurucu bir oyun sizi tatmin edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…