Red Dead Redemption 2 Türkçe yama düzgün çalışmıyor

Hagrid00

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Bu herkeste oluyor mu? Bazı NPC konuşmaları Türkçe değil bir de.

Dosya Ekleri

• Görüntü 1.jpeg
    Görüntü 1.jpeg
    184,6 KB · Görüntüleme: 66
  • Görüntü 2.jpeg
    Görüntü 2.jpeg
    187,1 KB · Görüntüleme: 66
2024 yılının ocak ayında ya da mart ayında atılan bir video vardı YouTube'da. O Video'da gösterilenleri uyguladım. Aslında Türkçe yama da çok sorun yok ama bir ara bir NPC'nin söyledikleri çevrilmemişti ve bu günlükte bu kısım çevrilmemiş. Bir de oyunun ilk kısımlarında oyunda bazen RDR2 konsolunu kontrol edin diye garip yazılar çıkıyordu. Oyun orijinal.

Aynı kısımlara bu yamadan baksr mısınız?

Oyun açılmıyor falan demiş bazı kişiler öyle bir şey olmaz dimi ?

Çünkü sağlam oyunu silip tekrar yüklemek istemem uzun sürüyor

Bir de oyundaki her şey çevrilmiş mi bu yamada, kendin mi çevirdin?

Yükledim yamayı, onda da aynı.

Aynı kısımlara bu yamadan baksr mısınız?

Son düzenleme:
Oyun açılmıyor falan demiş bazı kişiler öyle bir şey olmaz dimi ?

Çünkü sağlam oyunu silip tekrar yüklemek istemem uzun sürüyor

Bir de oyundaki her şey çevrilmiş mi bu yamada, kendin mi çevirdin?

Yükledim yamayı, onda da aynı.
Doğru işlemleri yaptığınız takdirde açılmama gibi bir sorun olmaz, başka yama üzerine yüklemeye çalışıyorsanız sorun olur. Bu yamayı oyun dizinine kopyalayıp yüklerseniz çalışır, yanı şekilde oyun dizinden silerseniz orijinale dönersiniz. Bu kdsr şeyi yapabilecek kadar yükleme bilginiz varsa sorunsuz oynarsanız. Oyunun hiçbir dosyasını değiştirmez yama.

Bu herkeste oluyor mu? Bazı NPC konuşmaları Türkçe değil bir de.
Bu günlük kısmını kontrol edip tekrar güncelleme yaparım.

Doğru işlemleri yaptığınız takdirde açılmama gibi bir sorun olmaz, başka yama üzerine yüklemeye çalışıyorsanız sorun olur. Bu yamayı oyun dizinine kopyalayıp yüklerseniz çalışır, yanı şekilde oyun dizinden silerseniz orijinale dönersiniz. Bu kdsr şeyi yapabilecek kadar yükleme bilginiz varsa sorunsuz oynarsanız. Oyunun hiçbir dosyasını değiştirmez yama.

Bu günlük kısmını kontrol edip tekrar güncelleme yaparım.
Bende vardı önceden Türkçe yama, bu dosyaları oyunun kurulu olduğu yere direkt sürükledim zaten aynı dosyalar var diye uyardı değiştir dedim bir sorun olmadı.

önce olan bir yama varsa sorun yaratma ihtimali yüksek.
Anladım, bende bir şey olmadı.

O attığım kısımda ne yazıyor biliyorsan söyleyebilir misin, çeviriden baktım ama saçma bir şey çıktı tam o i guess at least kısmında anne mi anme mi bir şey yazıyor orayı okuyamadım tam.

Önceki yamayı silip sıfırdan yama kurulumu yaptım, fontlar daha ince oldu. Güzel görünüyor. Önceden sıfırdan silmeden direkt önceki türkçe yamanın üstüne sürüklemiştim, o yüzden bu fontu görememiştim.

Son düzenleme:
Anladım, bende bir şey olmadı.

O attığım kısımda ne yazıyor biliyorsan söyleyebilir misin, çeviriden baktım ama saçma bir şey çıktı tam o i guess at least kısmında anne mi anme mi bir şey yazıyor orayı okuyamadım tam.

Önceki yamayı silip sıfırdan yama kurulumu yaptım, fontlar daha ince oldu. Güzel görünüyor. Önceden sıfırdan silmeden direkt önceki türkçe yamanın üstüne sürüklemiştim, o yüzden bu fontu görememiştim.
At çalmaya gittik, hırsımıza yenik düştük.~n~Adamın sıktığı palavraya inandık, Gray ailesinin reisi Tavish'in yani. Kendi de hoş biri değil görünüşe göre ailesi de.~n~~n~Bizi, Braithwaite karısının İngiliz mi Arap mı ne menemse değerli atlara sahip olduğuna inandırdı, biz de düşündük ki

harika bir şekilde zengin olacağız. Sonunda kendimizi ödül budalası gibi hissettik, yani sanırım en azından bazı ödüller dağıtılıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı