Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama
Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama Red Dead Redemption 2 Türkçe yaması bildiğiniz üzere farklı varyantlar şeklinde dolaşımda, dolaşımdaki bu yamanın update3 dosyasının içindeki eksik kısımları tam olarak düzenlenmemiş ve yamaya eklenmemişti. Open İV güncellenmesinden...www.technopat.net
Aynı kısımlara bu yamadan baksr mısınız?
Doğru işlemleri yaptığınız takdirde açılmama gibi bir sorun olmaz, başka yama üzerine yüklemeye çalışıyorsanız sorun olur. Bu yamayı oyun dizinine kopyalayıp yüklerseniz çalışır, yanı şekilde oyun dizinden silerseniz orijinale dönersiniz. Bu kdsr şeyi yapabilecek kadar yükleme bilginiz varsa sorunsuz oynarsanız. Oyunun hiçbir dosyasını değiştirmez yama.Oyun açılmıyor falan demiş bazı kişiler öyle bir şey olmaz dimi ?
Çünkü sağlam oyunu silip tekrar yüklemek istemem uzun sürüyor
Bir de oyundaki her şey çevrilmiş mi bu yamada, kendin mi çevirdin?
Yükledim yamayı, onda da aynı.
Bu günlük kısmını kontrol edip tekrar güncelleme yaparım.Bu herkeste oluyor mu? Bazı NPC konuşmaları Türkçe değil bir de.
Bende vardı önceden Türkçe yama, bu dosyaları oyunun kurulu olduğu yere direkt sürükledim zaten aynı dosyalar var diye uyardı değiştir dedim bir sorun olmadı.Doğru işlemleri yaptığınız takdirde açılmama gibi bir sorun olmaz, başka yama üzerine yüklemeye çalışıyorsanız sorun olur. Bu yamayı oyun dizinine kopyalayıp yüklerseniz çalışır, yanı şekilde oyun dizinden silerseniz orijinale dönersiniz. Bu kdsr şeyi yapabilecek kadar yükleme bilginiz varsa sorunsuz oynarsanız. Oyunun hiçbir dosyasını değiştirmez yama.
Bu günlük kısmını kontrol edip tekrar güncelleme yaparım.
önce olan bir yama varsa sorun yaratma ihtimali yüksek.Bende vardı önceden Türkçe yama, bu dosyaları oyunun kurulu olduğu yere direkt sürükledim zaten aynı dosyalar var diye uyardı değiştir dedim bir sorun olmadı.
Anladım, bende bir şey olmadı.önce olan bir yama varsa sorun yaratma ihtimali yüksek.
At çalmaya gittik, hırsımıza yenik düştük.~n~Adamın sıktığı palavraya inandık, Gray ailesinin reisi Tavish'in yani. Kendi de hoş biri değil görünüşe göre ailesi de.~n~~n~Bizi, Braithwaite karısının İngiliz mi Arap mı ne menemse değerli atlara sahip olduğuna inandırdı, biz de düşündük kiAnladım, bende bir şey olmadı.
O attığım kısımda ne yazıyor biliyorsan söyleyebilir misin, çeviriden baktım ama saçma bir şey çıktı tam o i guess at least kısmında anne mi anme mi bir şey yazıyor orayı okuyamadım tam.
Önceki yamayı silip sıfırdan yama kurulumu yaptım, fontlar daha ince oldu. Güzel görünüyor. Önceden sıfırdan silmeden direkt önceki türkçe yamanın üstüne sürüklemiştim, o yüzden bu fontu görememiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.