erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Selam. RDR2 Türkçe yama bakıyorum YouTube'dan birisinde yok kutucuk var birisi oyun çalışmıyor birisi virüslü derken kafam karıştı. Sorunsuz çalışan bir RDR2 Türkçe yaması olan var mı? Güncel olursa sevinirim.
Selam. RDR2 Türkçe yama bakıyorum YouTube'dan birisinde yok kutucuk var birisi oyun çalışmıyor birisi virüslü derken kafam karıştı. Sorunsuz çalışan bir RDR2 Türkçe yaması olan var mı? Güncel olursa sevinirim.
xiboxmandre Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #21 Epic game den alınmış rd2 için sorunsuz oynanır mı bu yama Deneyen var mı Artı 0 Eksi
E EmirArat Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 121 Çözümler 1 30 Aralık 2022 #22 Limonlu kek9 dedi: Çok teşekkür ederim yama sorunsuz çalışıyor sizide meşgul ettim. Allah razı olsun sayenizde artık keyifli şekilde oyunumu oynayacağım Genişletmek için tıkla... Epic'ten mi oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
Limonlu kek9 dedi: Çok teşekkür ederim yama sorunsuz çalışıyor sizide meşgul ettim. Allah razı olsun sayenizde artık keyifli şekilde oyunumu oynayacağım Genişletmek için tıkla... Epic'ten mi oynuyorsunuz?