Red Dead Redemption 2'den manzaralar

Geçtiğimiz gün bir üyemiz oyunda görev yapmaya çalışırken açık dünya da kendimi kaybediyor ve diğer detaylara takılıyorum diyordu. Oyun azıcık daha indirime girse de alsak, heyecan veriyor mübarek. 🤓 Güzel fotoğraflar, teşekkürler.

Elinize sağlık. Biz de Witcher oynayalım ne yapalım... Az ucuz olsa direk alırım şu oyunu.

Oynarsınız hocam merak etmeyin de Witcher'ı kötüler gibi olmuşsunuz bakın kınıyorum sizi 😡
Bambaşka oyunlar olsa da şahane oyunlar ikisi de. RDR2'de at sürerken nasıl keyif alınıyorsa Witcher'da da igni atıp haydutların çaresizce yanmasını izlemek o kadar tatmin edici.
Hocam, hangi ayarlarda, hangi çözünürlükte oynadığını sorabilir miyim?

Oynamayalı biraz oldu ama yanlış hatırlamıyorsam 1080p Ultra ayarlar. Sadece çok VRM yiyor diye Shadows'ı Low'a almıştım, tavsiye ederim.
@Chloe Price hocam buradan yazayım:
Sorun falan demişsiniz demeyin gücenirim. Benim çektiğim ile sizinkiler aynı olacak değil ya, en yakın zamanda sizinkileri de bekliyorum. Hem ilham alırım azıcık sizden.
Rehber konusunda oyun rehbere çok ihtiyaç duymuyor diye biliyorum, yanlışsam düzeltin, ama yine de her oyunun varken HZD'nin neden olmasın? En yakın zamanda bekliyorum, zira başlamadan önce birkaç şey öğrenip girersem daha iyi olur :D

Son düzenleme:
Oynarsınız hocam merak etmeyin de Witcher'ı kötüler gibi olmuşsunuz bakın kınıyorum sizi 😡
Bambaşka oyunlar olsa da şahane oyunlar ikisi de. RDR2'de at sürerken nasıl keyif alınıyorsa Witcher'da da igni atıp haydutların çaresizce yanmasını izlemek o kadar tatmin edici.

Oynamayalı biraz oldu ama yanlış hatırlamıyorsam 1080p Ultra ayarlar. Sadece çok VRM yiyor diye Shadows'ı Low'a almıştım, tavsiye ederim.
@Chloe Price hocam buradan yazayım:
Sorun falan demişsiniz demeyin gücenirim. Benim çektiğim ile sizinkiler aynı olacak değil ya, en yakın zamanda sizinkileri de bekliyorum. Hem ilham alırım azıcık sizden.
Rehber konusunda oyun rehbere çok ihtiyaç duymuyor diye biliyorum, yanlışsam düzeltin, ama yine de her oyunun varken HZD'nin neden olmasın? En yakın zamanda bekliyorum, zira başlamadan önce birkaç şey öğrenip girersem daha iyi olur :D
Oyunda taktiksellik var, zorluk var. Çat diye hiç düşünmeden karşındakine dalınca ortalık karışıyor. Robot dövüşleri detaylı. O yüzden dedim.

Hocam bir fotoğrafı aşırı beğendim fakat kuşlar rahatsız ediyordu Photoshop ile kaldırdım bu halini severseniz diye size de sunayım dedim buyurun.

Rdr2WP.png

Hocam bir fotoğrafı aşırı beğendim fakat kuşlar rahatsız ediyordu Photoshop ile kaldırdım bu halini severseniz diye size de sunayım dedim buyurun.

Eki Görüntüle 1046393

Vallaha hiç fark etmemişim, teşekkürler uğraştığın için kedi kardeş. Aldım fotoğrafı 😘

Hocam HUD ekranını nasıl gilediniz?

Yanlış hatırlamıyorsam F6 olması lazım fotoğraf modu için. Yoksa menüde vardır.
Fotoğraf dışında gizlemek isterseniz ayarları kurcalayın biraz, bulursunuz. Gamepad ile oyunuyorsanız Numpad'in alt tuşuna basılı tutarak ayarlayabilirsiniz oyun içinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı