Red Dead Redemption 2'yi bilgisayarınız kaldırıyor mu?

Red Dead Redemption 2'yi bilgisayarınız kaldırıyor mu?

• Evet

Oy: 115 69,7%
  • Hayır

Oy: 50 30,3%

• Oy verenlerin toplamı
    165
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence 1080P 60 FPS (en düşük ayarlar da olur) olarak bu soruların sorulması daha mantıklı olur. GT 710 bile açıyor sonuçta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence 1080P 60 FPS (en düşük ayarlar da olur) olarak bu soruların sorulması daha mantıklı olur. GT 710 bile açıyor sonuçta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buna pek kaldırma denmez hocam. Zaten kimse bu oyunu böyle oynamayacağından ankette kaldırmayacaktır diye seçecektir. 10 FPS oyun oynayıp bitirenini hiç görmedim. Benim eski PC'de de GTA 4, 20 FPS çalışıyordu 1 saat dayanıp kusup kapatmıştım oyunu. GTA 4 PC'im kaldırmıyordu yani. Oynanabilecek düzeyde ise herhangi bir ayarda 30 FPS üstü o zaman oyun kaldırıyordur. Oyunu da oynayabiliyordur.

35 FPS alıyor sanırım. Video da gördüm.

Buna pek kaldırma denmez hocam. Zaten kimse bu oyunu böyle oynamayacağından ankette kaldırmayacaktır diye seçecektir. 10 FPS oyun oynayıp bitirenini hiç görmedim. Benim eski PC'de de GTA 4, 20 FPS çalışıyordu 1 saat dayanıp kusup kapatmıştım oyunu. GTA 4 PC'im kaldırmıyordu yani. Oynanabilecek düzeyde ise herhangi bir ayarda 30 FPS üstü o zaman oyun kaldırıyordur. Oyunu da oynayabiliyordur.

Doğru. En azından sıradaki oyunumuz belli 😄;

Kaldırmıyor, 1 FPS bile alamam.

Doğru. En azından sıradaki oyunumuz belli 😄;

Forumda yüzde 10'u bunda geçersek başarıdır. Zirvede bırakırız. 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı