Sürprizbozan Red Dead Redemption 3 Hikayesi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hawwa

Decapat
Katılım
8 Ağustos 2021
Mesajlar
146
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Red Dead Redemption 3'ün hikayesi üzerine uzunca düşündüm ve sizlerle de paylaşmaya karar verdim. Konuyu açmak için en mantıklı yer ”Rol Yapma Oyunları” idi, eğer yanlış yere açtıysam kusura bakmayınız.

Ben, Red Dead Redemption 3'ün Jack veya Dutch dışında bir karakter ile oynanacağını düşünmüyorum. Jack'in babası gibi bir kanun kaçağı olması, 1. Dünya Savaşı gibi belirli savaşlara katılması ve kendi çetesini kurması güzel bir hikaye olabilir. Diğer yandan, Dutch'ın Van der Linde çetesini kurması, ardından Hosea, Arthur ve John gibi çok sevilen karakterler ile soygunlar gerçekleştirmesi, oyuncuların sevdiği bir hikaye olurdu.

Bana sorarsanız ben, Dutch'ın hikayesinin daha iyi ve daha eğlenceli bir hikaye olacağını düşünüyorum. Örneğin hikayeyi ben yazacak olsaydım şöyle olurdu.

1. Bölümde Dutch, anne ve babasının ölümünden sonra Hosea ile tanışır ve kendi çetesini kurardı.

2. Bölümde bu ikili belirli suçlar işlerlerdi.

3. Bölümde çeteye Arthur ve John katılırdı.

4. Bölümde Dutch, Arthur ve John'u eğitir ve onları suç dünyasına sokardı. Bu sırada Dutch, Susan Grimshaw ile sevgili olur fakat onu Annabelle için bırakırdı. Fakat Susan, çeteden gitmez ve Dutch ile arkadaş kalırdı. Bu bölümde Dutch, Colm'ün kardeşini öldürür ve Colm de intikam için Annabelle'i öldürürdü. Böylece Dutch ve Colm düşman olurlardı.

5. Bölümde çeteye Mac Callander, Davey Callander, Mary-Beth Gaskill, Tilly Jackson, Simon Pearson, Orville Swanson, Uncle, Sean MacGuire, Molly O'Shea, Josiah Trelawny, Bill Williamson, Abigail Roberts, Javier Escuella, Lenny Summers, Charles Smith ve Micah Bell katılırdı. Dutch, bu karakterler ile suç işlerdi.

5. Bölüm son bölüm olurdu. Oyun, çetenin hep beraber bir bankayı soyması ile biterdi ve Epilog kısmında Arthur olarak oynardık. Epilog, Blackwater Katliamı ile sona ererdi ve sonrasında ilk iki Red Dead Redemption oyununun aksine Arthur olarak devam etmezdik. Ama Blackwater görevinden önce Arthur olarak istediğimiz kadar gezebilirdik.

Sizce bu hikaye nasıl olurdu? Düşüncelerinizi yorumlarda bekliyorum 🙂
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben farklı bir pencereden bakarak, bir Kızılderili ile oynamamızı çok isterdim. Kovboy ile yapabileceğimiz şeyler yaptık, deneyimledik.Bir Kızılderili ile oynayıp kabile yaşamı sürmek, daha acımasız şekilde savaşmak vesaire güzel olurdu diye düşünüyorum.
O da güzel olabilir ama bence Kızılderili karakterimiz kovboyluk ile birleşmeli. Bildiğimiz gibi 2. Oyunda çoğu Kızılderili ok kullanıyor. Düşünsenize Rockstar’ın bize 50 saat oyun yapıp sadece farklı şekilde oklar sunduğunu 🙄

Red Harlow'u görmeyi çok isterim :)
Onu da bir yan görev olarak ekleyebilirlerdi mantıklı bir fikir 🙂
 
Tek temennim, Arthur Morgan'ın yerine doldurabileceğimiz bir karakter getirmeleri. Fakat RDR2 veya RDR1'deki gibi öldürmemeleri çok iyi olur. 70-80 saat Ana karakter ile oynuyorsun, bağ kuruyorsun karekterle, ölünce'de çok kötü koyuyor insana. G*tüme trafo girse o kadar ağrı sızı hissetmem valla.
 

Geri
Yukarı