Red Dead Redemption GTX 1050 performansı nasıldır?

sinancankaya

Hectopat
Arkadaşlar selam, Red Dead Online ilk çıktığında deneyimlemeye çalışmıştım ama kasmaktan ATI bile yürütememiştim, ne yaptıysam düzelmedi. Bu yüzden RDR2 almaya çekindim. Bu sistemle God of War ve Death Stranding gibi oyunları düşük ayarlarda da olsa çok rahat oynadım. RDR2'nin gereksinimleri normalde bu oyunlardan daha düşük. Sizce o problem Red Dead Online'dan mı kaynaklanıyordu yoksa RDR2 alsam da aynı performans mı olur?
Sistemim.
i7 9750H.
1050 3 GB.
16 GB RAM.
500GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük ayarlarda Online olmayan modda oynayabileceğinizi düşünüyorum hocam.

Arkadaşlar selam, Red Dead Online ilk çıktığında deneyimlemeye çalışmıştım ama kasmaktan ATI bile yürütememiştim, ne yaptıysam düzelmedi. Bu yüzden RDR2 almaya çekindim. Bu sistemle God of War ve Death Stranding gibi oyunları düşük ayarlarda da olsa çok rahat oynadım. RDR2'nin gereksinimleri normalde bu oyunlardan daha düşük. Sizce o problem Red Dead Online'dan mı kaynaklanıyordu yoksa RDR2 alsam da aynı performans mı olur?
Sistemim.
i7 9750H.
1050 3 GB.
16 GB RAM.
500GB SSD.
İşlemci güzel, Ram de kurtarır ekran kartı biraz düşük o yüzden 1080p low da 40-45 FPS görürsün diyorum. Düşük grafikler gözünü korkutmasın rdr düşük grafikleri çoğu oyunun ultra grafiklerini sollar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı