Cidden teşekkürler İngilizcem o kadar kötü olmasa bile bazı konuşmaları devamlı kaçırıyordum ellerinize sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, yama zaten çıktı; buradan indirebilirsiniz.

VirusTotal ve malwerebytes ile taradığımda bir sürü virüs bulundu biz eğer yüklediyseniz bilgisayarınızda virüs taraması yapın hocam.

Herkese selamlar,
Bildiğiniz gibi RDR1 PC'ye portlandı ve çıkışını gerçekleştirdi. Daha önce RDR2 için yaptığımız gibi RDR1 için de titizlikle yama hazırlıyoruz. İlk sürümde bazı hatalar olabilir ancak en kısa sürede yeni bir güncelleme getireceğiz. Birkaç saate sunmayı planlıyoruz.
Sirius çeviri ekibi olarak desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Keyifli forumlar.
Sadece sitenizde mi yayınladınız hocam birkaç saat demişsiniz ama konu başlığında göremedim.

Güncelleme:
Yama çalışmasının bitmesine birkaç saat kala açtığım bu konudan hemen sonra diğer arkadaşlar yaptıkları yamayı "beta" olarak paylaştılar. Yamalarını indirip testlerini yaptım ve beğendim. Amacım insanların rahatlıkla oyun oynaması olduğu için mevcutta paylaşılan yamanın yeterli olduğunu düşünüp 15 yıllık bir oyuna tekrar yama yapmanın mantıklı olmadığına karar verdim. Gerekli açıklamayı ve yamanın kurulumunu şurada gösterdim. Herkese desteği için teşekkürler. Başka projelerde görüşmek üzere :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VirusTotal ve malwerebytes ile taradığımda bir sürü virüs bulundu biz eğer yüklediyseniz bilgisayarınızda virüs taraması yapın hocam.
Sitesine girip kişinin hesabına baktınız mı? Ayrıca DonanımHaber forumunu ilk defa mı görüyorsunuz? Bu kişi 10 yıldır forumun üyesi ve bu işi uzun süredir yapıyor. Neden bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz? Anlayamadım. Hadi virüslü olsa bile, neden durduk yere link atayım? Zaten virüslü bir yama olsa forum yetkilileri hemen kaldırıp üyeyi banlıyorlar. Hocam, iyi misiniz yoksa ciddi misiniz? Virüs falan yok, bunlar tamamen false positive sonuçlar oluşturuyor yani virüslü değil. 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı