Red Dead redeption 2 alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
Red Dead redeption 2 alınır mı? Epic Games'ten 98 lira olmuşken almayı düşünüyorum.

Sisteminiz kaldırıyorsa ve kovboy tarzı oyunları seviyorsanız acilen alın. Geç olmadan alın. Oyun feci t***aklı bir oyun. Sakın RDR2 konularına girmeyin benim yediğim spoilerı yemeyin. O kadar sağlam bir oyun olduğundan benim için bir sıkıntı olmadı ve oyuna başladım. Biraz ilerledim, sanırım 14 saatim falan var. Ama sırf aynı spoilerı yediği için oyundan soğuyup oynamayanlar var. O yüzden dikkatli olun.

Sisteminiz kaldırıyorsa ve kovboy tarzı oyunları seviyorsanız acilen alın. Geç olmadan alın. Oyun feci t***aklı bir oyun. Sakın RDR2 konularına girmeyin benim yediğim spoilerı yemeyin. O kadar sağlam bir oyun olduğundan benim için bir sıkıntı olmadı ve oyuna başladım. Biraz ilerledim, sanırım 14 saatim falan var. Ama sırf aynı spoilerı yediği için oyundan soğuyup oynamayanlar var. O yüzden dikkatli olun.

Şu anki sistemim kaldırmıyor ama Allah nasip ederse birkaç ay sonra laptop alacağım o zaman oynayabilirim. Fiyatı bu kadar ucuzken alıyım dedim. Spoiler yemicem inşallah:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı