Bunlardan ayrı bir öneri sunayım, Steami aç, sol üstten Steam menüsüne gir, ayarlar kısmına gel oradan arayüze gel, ''Bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır." kısmını kapat. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat, Steami yönetici olarak çalıştır ve oyuna tekrar girmeyi dene.Denedim fakat yine aynı hatayı alıyorum. Sosyal'de bütün konuları araştırdım fakat hepsi aynı yöntemle çözülmüş. OneDrive denen klasör'ün içi boş fakat herkes OneDrive klasörünün içinden, rockstargames klasörünü silin demiş.
Nereden giriş yapacağım peki? Hayatımda hiç OneDrive ihtiyaç duymadığım için bilemiyorum.
Oyun çalışırken bir kere daha açmayı denemişsin oyunun kısayoluna sağ tık yap oradan aç.
Çözüldü: Red Dead Redemption is currently running hatası
Arkadaşlar bu hatanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi, 110 GB indirdim boşa gitmesini istemem. (dosya bütünlüğünü doğruladım).www.technopat.net
Çözüldü: Red Dead Redemption 2 "A Game is currently running" hatası
Görev yöneticisinden vs baktım oyun açık değil ve bu hatayı veriyor. PC'yi de resetledim aynı SS aşağıda.www.technopat.net
Diğer çözüm önerisinde onedrive aktif değilse microsoft hesabıyla giriş yapıp aktif edin denmiş, buna ek olarak farklı bir çözüm daha söylenmiş 12on7 klasörüyle alakalı onlarıda deneyin.Rockstar Launcher'den açmayı denedim aynı hatayı aldım. Steam'den de aynı hatayı aldım.
OneDrive klasörüm boş.
Görev Yöneticisi'nde RDR2 ile alakalı bir şey çalışıyorsa görevi sonlandır.
Diğer çözüm önerisinde OneDrive aktif değilse Microsoft hesabıyla giriş yapıp aktif edin denmiş, buna ek olarak farklı bir çözüm daha söylenmiş 12ON7 klasörüyle alakalı onları da deneyin.
Bunlardan ayrı bir öneri sunayım, Steami aç, sol üstten Steam menüsüne gir, ayarlar kısmına gel oradan arayüze gel, ''Bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır." kısmını kapat. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat, Steami yönetici olarak çalıştır ve oyuna tekrar girmeyi dene.Denedim fakat yine aynı hatayı alıyorum. Sosyal'de bütün konuları araştırdım fakat hepsi aynı yöntemle çözülmüş. OneDrive denen klasör'ün içi boş fakat herkes OneDrive klasörünün içinden, rockstargames klasörünü silin demiş.
Nereden giriş yapacağım peki? Hayatımda hiç OneDrive ihtiyaç duymadığım için bilemiyorum.
Bunlardan ayrı bir öneri sunayım, Steam'i aç, sol üstten Steam menüsüne gir, ayarlar kısmına gel oradan arayüze gel, "bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır." kısmını kapat. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat, Steam'i yönetici olarak çalıştır ve oyuna tekrar girmeyi dene.
Bunlardan ayrı bir öneri sunayım, Steam'i aç, sol üstten Steam menüsüne gir, ayarlar kısmına gel oradan arayüze gel, "bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır." kısmını kapat. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat, Steam'i yönetici olarak çalıştır ve oyuna tekrar girmeyi dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.