Çözüldü Red Dead redeption 2'de "game is currently running" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Denedim fakat yine aynı hatayı alıyorum. Sosyal'de bütün konuları araştırdım fakat hepsi aynı yöntemle çözülmüş. OneDrive denen klasör'ün içi boş fakat herkes OneDrive klasörünün içinden, rockstargames klasörünü silin demiş.

Nereden giriş yapacağım peki? Hayatımda hiç OneDrive ihtiyaç duymadığım için bilemiyorum.
Bunlardan ayrı bir öneri sunayım, Steami aç, sol üstten Steam menüsüne gir, ayarlar kısmına gel oradan arayüze gel, ''Bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır." kısmını kapat. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat, Steami yönetici olarak çalıştır ve oyuna tekrar girmeyi dene.
Oyun çalışırken bir kere daha açmayı denemişsin oyunun kısayoluna sağ tık yap oradan aç.

Rockstar Launcher'den açmayı denedim aynı hatayı aldım. Steam'den de aynı hatayı aldım.

OneDrive klasörüm boş.

Görev Yöneticisi'nde RDR2 ile alakalı bir şey çalışıyorsa görevi sonlandır.

Rockstar Launcher'den açmayı denedim aynı hatayı aldım. Steam'den de aynı hatayı aldım.

OneDrive klasörüm boş.
Diğer çözüm önerisinde onedrive aktif değilse microsoft hesabıyla giriş yapıp aktif edin denmiş, buna ek olarak farklı bir çözüm daha söylenmiş 12on7 klasörüyle alakalı onlarıda deneyin.

Görev Yöneticisi'nde RDR2 ile alakalı bir şey çalışıyorsa görevi sonlandır.

Denedim fakat yine aynı hatayı alıyorum. Sosyal'de bütün konuları araştırdım fakat hepsi aynı yöntemle çözülmüş. OneDrive denen klasör'ün içi boş fakat herkes OneDrive klasörünün içinden, rockstargames klasörünü silin demiş.

Diğer çözüm önerisinde OneDrive aktif değilse Microsoft hesabıyla giriş yapıp aktif edin denmiş, buna ek olarak farklı bir çözüm daha söylenmiş 12ON7 klasörüyle alakalı onları da deneyin.

Nereden giriş yapacağım peki? Hayatımda hiç OneDrive ihtiyaç duymadığım için bilemiyorum.

Bunlardan ayrı bir öneri sunayım, Steami aç, sol üstten Steam menüsüne gir, ayarlar kısmına gel oradan arayüze gel, ''Bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır." kısmını kapat. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat, Steami yönetici olarak çalıştır ve oyuna tekrar girmeyi dene.

Çözüm
Bunlardan ayrı bir öneri sunayım, Steam'i aç, sol üstten Steam menüsüne gir, ayarlar kısmına gel oradan arayüze gel, "bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır." kısmını kapat. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat, Steam'i yönetici olarak çalıştır ve oyuna tekrar girmeyi dene.

Deneyeceğim teşekkürler önerin için. Eğer olursa çözüldü diye işaretleyeceğim.

Bunlardan ayrı bir öneri sunayım, Steam'i aç, sol üstten Steam menüsüne gir, ayarlar kısmına gel oradan arayüze gel, "bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır." kısmını kapat. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat, Steam'i yönetici olarak çalıştır ve oyuna tekrar girmeyi dene.

Sorunum çözülmüştür teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı