Red Dragon RX 580 BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

Doqixd07

Hectopat
Merhaba PowerColor Red Dragon Radeon RX 580 8 GB 256bit ekran kartıma BIOS güncellemesi için sürümünü ve bellek boyutunu TechPowerUp sitesinde arattım. Sonuç olarak aynı görselde iki tane BIOS seçeneği çıkıyor. İkisi de kartımın görseli ikisi de aynı gibi duruyor? Ekran kartımın driverı'ndan ekran görüntüsünü ve sitedeki ekran görüntülerini paylaşıyorum. Yanıt veren herkese teşekkürler.

ekran kartı ss2.PNG
ekran kartı ss1.PNG
Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba PowerColor red Dragon Radeon RX 580 8 GB 256bit ekran kartıma BIOS güncellemesi için sürümünü ve bellek boyutunu TechPowerUp sitesinde arattım. Sonuç olarak aynı görselde iki tane BIOS seçeneği çıkıyor. İkisi de kartımın görseli ikisi de aynı gibi duruyor? Ekran kartımın driverı'ndan ekran görüntüsünü ve sitedeki ekran görüntülerini paylaşıyorum. Yanıt veren herkese teşekkürler.

Eki Görüntüle 1640307Eki Görüntüle 1640308Eki Görüntüle 1640309

Mining kartı degilse hiç ugrasmayın hocam.

Neden güncelleyeceksin hocam? Birçok kişi kullanamaz hale getiriyor ekran kartının BIOS'unu güncelleyip.

Neden kullanılamaz hale geliyor ki? Yanlış bir işlem yapıldığından mı yoksa anakart BIOS'u güncellerken elektrik kesildiğinde olduğu gibi mi? Daha önce ekran kartı BIOS'unu duymamıştım ondan soruyorum.

Neden kullanılamaz hale geliyor ki? Yanlış bir işlem yapıldığından mı yoksa anakart BIOS'u güncellerken elektrik kesildiğinde olduğu gibi mi? Daha önce ekran kartı BIOS'unu duymamıştım ondan soruyorum.
Hocam şöyle bir şeyde var benim gibi biriysen setupu yüklediğin zaman flash belleğe gerek yok sanıp direkt başla diyorsun herşey bitince anakart gg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı