Teşekkürler, switch tipi ne bunun alınca biraz kaliteli almak istiyorum geçen aldığım gamepower'ın çoğu tuşu tek seferde çalışmamaya başladı. Hp indirim beklemeli miyim yoksa dediğiniz bu ürün beni uzun süre götürür mü?![]()
Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi
Pusat K3 Pro Mekanik Gaming Klavye, 18 farklı RGB ışık modu ile kullanıcısına oyun oynarken büyüleyici bir atmosfer yaratıyor. İncelemek için hemen tıklayın!www.monsternotebook.com.tr
Teşekkürler, Switch tipi ne bunun alınca biraz kaliteli almak istiyorum geçen aldığım Gamepower'ın çoğu tuşu tek seferde çalışmamaya başladı. HP indirim beklemeli miyim yoksa dediğiniz bu ürün beni uzun süre götürür mü?
Çok teşekkürler, bilginiz varsa lenovo k500 neden bu kadar pahalı şu an? 1.500 tl görünüyor her yerde. Burada önerenler 500-550 lira için önermişler o ürünüOutemu Switch uzun süre götürür bence.
Şu dediğim hp nin indirime girme durumu olabilir mi ben baya beğendim onu aslında. Switch modeli de kaliteli diyorlarTükendi K500. K3 Pro alınmasını da önermiyorum.
Bakıyorum da 1 lira üstünde her yerde. Lütfen bulursan bana da yaz en fazla çıkabileceğim fiyat 700 lira olur. Şu an sadece omen by hp encoder buldum fiyatıma ve kafama uygun. Yakın tarihte öneri açan da yok hep 2-3 ay öncesine ait ve 700 liraya önerdikleri klavyeler şu an 1000₺ nin üstünde.Corsair K68 Red switch alabilirsin şu sıralar. Bende bakınıyorum 1 aydır ama maalesef fiyatlar çok yüksek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.