Red Switch klavye önerisi

Bakıyorum da 1 lira üstünde her yerde. Lütfen bulursan bana da yaz en fazla çıkabileceğim fiyat 700 lira olur. Şu an sadece omen by hp encoder buldum fiyatıma ve kafama uygun. Yakın tarihte öneri açan da yok hep 2-3 ay öncesine ait ve 700 liraya önerdikleri klavyeler şu an 1000₺ nin üstünde.
761 TL amazondan şuanda World karta 75 TL bonus veriyor. Bu şekilde alınca Corsair K68 686 TL fiyata geliyor. Bende almayı düşünüyorum.

Bende şu an ona baktım onu düşünüyorum kart olarak bonus var ama problem değil diğer sitelerde 1000₺ bence amazonda gayet uygun şu an
K70 gözüme çok hoş geliyor ama maalesef bütçe yok. 2 hafta önce itopya indirim yaptığında bile fiyat 699 TL idi. İncehesap Gaming gecesi bekliyorum çöp çöp ürünler indirime giriyor. XPG RED Switch indirime soktu 80 TL fiyat indirmişler. Gaming gecesini bekleyip duruma göre sipariş vermeyi düşünüyorum ama stoklar azalırsa k68 alırım.
@noneks Son bir güncelleme yapayım. Amazon üzerinden K68'i satın aldım. Maalesef fiyatlar git gide yükselmeye başladı. Bende kaçırmak istemedim. Bütçemiz sınırlı olduğu için senin de vakit kaybetmeden almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
K70 gözüme çok hoş geliyor ama maalesef bütçe yok. 2 hafta önce itopya indirim yaptığında bile fiyat 699 TL idi. İncehesap Gaming gecesi bekliyorum çöp çöp ürünler indirime giriyor. XPG RED Switch indirime soktu 80 TL fiyat indirmişler. Gaming gecesini bekleyip duruma göre sipariş vermeyi düşünüyorum ama stoklar azalırsa k68 alırım.
@noneks Son bir güncelleme yapayım. Amazon üzerinden K68'i satın aldım. Maalesef fiyatlar git gide yükselmeye başladı. Bende kaçırmak istemedim. Bütçemiz sınırlı olduğu için senin de vakit kaybetmeden almanı tavsiye ederim.
Teşekkürler dostum dediğin doğru galiba indirim beklerken 50-100₺ fazla ödeyeceğiz. Bende bugün hallederim o zaman. Hayırlı olsun bu arada

K68 modeli Itopya üzerinde sık sık indirime giriyor. Son 1 ay içerisinde 1 kere 599 TL, 2 kere 699 TL'ye düştü. K70 için pusudayım, eğer ciddi bir düşüş olmazsa K68 alacağım.

K68 modeli Itopya üzerinde sık sık indirime giriyor. Son 1 ay içerisinde 1 kere 599 TL, 2 kere 699 TL'ye düştü. K70 için pusudayım, eğer ciddi bir düşüş olmazsa K68 alacağım.
3 haftadır takip ediyorum en fazla 699 TL düştü. Onuda 1 kere yaptılar diye biliyorum. Bende K70 bakıyordum ama düşmeyi bırak yavaş yavaş gidiyor. RGB önemli olmadığı için aldım direk bunu.
Teşekkürler dostum dediğin doğru galiba indirim beklerken 50-100₺ fazla ödeyeceğiz. Bende bugün hallederim o zaman. Hayırlı olsun bu arada
Teşekkürler. Sanada hayırlı olsun.

3 haftadır takip ediyorum en fazla 699 TL düştü. Onuda 1 kere yaptılar diye biliyorum. Bende K70 bakıyordum ama düşmeyi bırak yavaş yavaş gidiyor. RGB önemli olmadığı için aldım direk bunu.

Teşekkürler. Sanada hayırlı olsun.
Peşpeşe 599, 699, 699, 849 gördü.

Benim de RGB beklentim yok fakat K70, 900-1000 TL aralığını görürse kasa malzemesi ve ses tekerleğinden dolayı alabilirim diye düşünüyordum ama zor gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı