Red Switch klavye önerisi

Bütçe
900-4500

Bu Ürünü kullanıyorum. Hazır modlanmış olarak geliyor. Lineer switch versiyonunu tercih edebilirsiniz. Hissiyat olarak çok iyi. Tek kötü yanı switchler fabrika çıkışı lube işlemi uygulanmış olarak geldiği için bir süre kötü bir koku geliyor klavyeden. Bendekinin kokusu 10 günde normale döndü.
Çok güzel efendim,teşekkür ederim.

Gamepower önerenleri dinleme yeter. Arkadaşların önerdikleri güzel klavyeler.
Aklıma yazdım efendim,teşekkürler.

Hocam bunu nereden buldun sen be. Bayıldım on numara klavye.

Hocam swarcow diye YouTube kanalında gördüm araştırdım. Çok beğenince aldım. Darmoshark M3S mouse almıştım daha öncesinde de uyumlu diye iyice beğendim. 2 versiyonu var bendeki GRİ olan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada sizde takip edebilirsiniz kanalda önerilen hiçbir üründen memnuniyetsiz ayrılmadım.

Yazılımında sorun yaşadınız mı efendim ? Tuş takımı gerçekten hoş bir klavye.

Açıkçası yazılımı kurulu değil bende. Ben ışıklandırma ile hiç ilgilenmiyorum çünkü. Tuşların basış hissiyatı güzel, medya tuşları kutudan çıktığı an çalışıyor, bilek desteği çok rahat ve yay sesi de yok. Benim için önemli olan şeyler bunlardı zaten.

Klavye kötü değil F/P ama daha iyi seçnekler varken o bütçede alınmaz.

Ben de zaten üstüne yazmışım bütçenin hepsini kullanmayı düşünüyor musunuz bilmiyorum diye.

Açıkçası yazılımı kurulu değil bende. Ben ışıklandırma ile hiç ilgilenmiyorum çünkü. Tuşların basış hissiyatı güzel, medya tuşları kutudan çıktığı an çalışıyor, bilek desteği çok rahat ve yay sesi de yok. Benim için önemli olan şeyler bunlardı zaten.

Ben de zaten üstüne yazmışım bütçenin hepsini kullanmayı düşünüyor musunuz bilmiyorum diye.
Anladım efendim cherry mx kalitesini gayet uygun bir fiyatta sunmuş klavye.Öneriniz için çok teşekkürler.

Red Switch değil fakat bu da gayet iyi. Ayrıca kablosuz. Ve hotswap özelliği ver Switch'leri ve cayvapleri istediğin gibi 0'dan değiştirebiliyorsun. Linki atmamışım pardon :D

Klavyenin yüksekliğini ayarlama yok, o kötü sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı