Red switch klavye önerisi

ridvans

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, silent red switch bir %60 klavye arıyorum. Son çare mekanik hisli/ofis klavyesi de olur. Türkiye'de silent switch bir türlü bulamadım. Öneriniz var mı?

Selamlar, silent red switch bir %60 klavye arıyorum. Son çare mekanik hisli/ofis klavyesi de olur. Türkiye'de silent switch bir türlü bulamadım. Öneriniz var mı?
Bütçe var mı?
Bu ikili bence harika olur;

Bütçe var mı?
Bu ikili bence harika olur;

Hacım bütçede problem yok fakat ikincil klavye olarak baktığım için ana klavye kadar masraf yapmadan halletmeyi düşünüyorum yani minimum ne kadara hallebilirsem benim için o kadar şahane. Bir de linear switch, silent red kadar sessiz mi?

K617 Fizz aldım aşırı memnunum. Baya iyi.
Hacım sanırım bu silent red değil, ben mi gözden kaçırdım acaba.

Hacım bütçede problem yok fakat ikincil klavye olarak baktığım için ana klavye kadar masraf yapmadan halletmeyi düşünüyorum yani minimum ne kadara hallebilirsem benim için o kadar şahane. Bir de linear switch, silent red kadar sessiz mi?

Hacım sanırım bu silent red değil, ben mi gözden kaçırdım acaba.
Hocam silent red switch stok olarak satılan çok klavye bulamazsın. Sıfır ses bir klavye arıyorsan silent switch almak gerekiyor genelde. Çok para harcamak istemiyorsan machenike alabilirsin. Düz red switch klavye, sıfır ses değil ama çok gürültülü de olmaz.

Manyetik switch istiyorsan da fun60 alabilirsin.

Hocam silent red switch stok olarak satılan çok klavye bulamazsın. Sıfır ses bir klavye arıyorsan silent switch almak gerekiyor genelde. Çok para harcamak istemiyorsan machenike alabilirsin. Düz red switch klavye, sıfır ses değil ama çok gürültülü de olmaz.

Manyetik switch istiyorsan da FUN60 alabilirsin.

Hacım bu Akakçe'den attığın klavye hotswap mı onu alıp

Bu switch ile swaplasam Silent'a yaklaşabilir miyim veya daha sessiz olur mu?

Hacım bu Akakçe'den attığın klavye hotswap mı onu alıp

Bu switch ile swaplasam Silent'a yaklaşabilir miyim veya daha sessiz olur mu?
Hocam hot swap var ama sleeve socket olduğu için uyup uymayacağı konusunda emin değilim. Sleeve soketlere her switch uymuyor, yani uymadığı durumlarda pinleri biraz törpüleyip hallediliyor aslında ama zahmetli iş, pek uğraşmanı tavsiye etmem.

Şu şekilde yapabilirsin diyim o zaman

Switch değiştireceksen bu klavye daha iyi olur hocam. Bir de bu klavyede gelen switchler kaliteli olduğu için satma imkanın da olur ikinci el sitelerinden falan.

Sana tavsiyem bu endorfy klavyeyi bir de silent switch istiyorsan ondan da sepetine ekle sonra şu konuda anlattığım kampanyaları da kullan, baya uyguna alırsın.

Hocam hot swap var ama sleeve socket olduğu için uyup uymayacağı konusunda emin değilim. Sleeve soketlere her switch uymuyor, yani uymadığı durumlarda pinleri biraz törpüleyip hallediliyor aslında ama zahmetli iş, pek uğraşmanı tavsiye etmem.

Şu şekilde yapabilirsin diyeyim o zaman

Switch değiştireceksen bu klavye daha iyi olur hocam. Bir de bu klavyede gelen switchler kaliteli olduğu için satma imkanın da olur ikinci el sitelerinden falan.

Sana tavsiyem bu endorfy klavyeyi bir de silent switch istiyorsan ondan da sepetine ekle sonra şu konuda anlattığım kampanyaları da kullan, bayağı uyguna alırsın.

Hah sağ olasın hacım bir ona bakayım. Bir de şunu sorayım sana şimdi araştırırken şuna denk geldim fakat sleeve socket olup/olmadığını göremedim veya görselden nasıl anlaşılıyor bilemedim. Bu sleeve mi ya da o switch buna uyar mı acaba?

Hah sağ olasın hacım bir ona bakayım. Bir de şunu sorayım sana şimdi araştırırken şuna denk geldim fakat sleeve socket olup/olmadığını göremedim veya görselden nasıl anlaşılıyor bilemedim. Bu sleeve mi ya da o switch buna uyar mı acaba?

Hocam ona içini açıp bakmak lazım anlamak için.

1745773806674.png

Soket böyleyse sleevedir. Attığın klavyedeki de muhtemelen sleevedir hocam, uygun fiyatlı olanlarda sleeve oluyor genelde. İstiyorsan ikinci elden bulurum hocam sana sleeve socket olmayanları. Sonra silent switch alıp onları takarsın, yada direkt attığım endorfyi alabilirsin, keyfin bilir.

@ridvans Hocam ben sana şunları atmayı unutmuşum.

Bunlar gasket mount olduğu için ses yalıtımı daha iyi oluyor. Endorfy gibi klavyeler de çok gürültülü değil ama tray mount olduğu için iç yalıtımı gasketlere göre biraz daha kötü. Kablolu olması sana sorun değilse bunları da alabilirsin. Kendi switchleri de yeterince sessiz aslında ama beğenmezsen yine silent switchlerden alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ona içini açıp bakmak lazım anlamak için.

Eki Görüntüle 2479336

Soket böyleyse sleevedir. Attığın klavyedeki de muhtemelen sleevedir hocam, uygun fiyatlı olanlarda sleeve oluyor genelde. İstiyorsan ikinci elden bulurum hocam sana sleeve socket olmayanları. Sonra silent switch alıp onları takarsın, ya da direkt attığım endorfyi alabilirsin, keyfin bilir.

İkinci el ile seni yormaya gerek yok sağ olasın hacım. Satıcıya sordum, olmadı alıp iade ile test edebilirim. Senin dediğin şu endorfy'e bakayım ben bi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı