ridvans
Femtopat
Daha fazla
Şöyle göstereyim hocam, daha iyi anlarsın.
Eki Görüntüle 2479971Eki Görüntüle 2479972Eki Görüntüle 2479973
Bu üç R75 de hepsi İngilizce klavye (tabii tuşların yeri değişmiyor, sadece görüntü olarak İngilizce) ve yarım entera sahip düzendeler ve fiyat farkları çok yok.
Eki Görüntüle 2479976
Ama bu R75 de hem Türkçe düzen hem de büyük entera sahip düzeni kullandıkları için üstüne gereksiz bir fiyat farkı eklemişler. Yani bu modelin diğer üçünden tek farkı düzen ve bu kadar fark ekliyorlar. İngilizce klavyelerde zaten tuşların yeri değişmediği için ben türçe düzeni çok gerekli görmüyorum, yani sırf onun için 600-700 lira fazladan vermem ama herkesin kendi tercihi.
Mesela en son attığım klavyeye bak hocam, sağ tarafta Türkçe karakterler de var (ş, Ç, ğ vb.)
Ama dediğim gibi diğer İngilizce olanlarda da kullanırken tuşları yine Türkçe düzene göre kullanacaksın zaten, sadece görüntü İngilizce olacak. Aradaki fiyat farkını verip vermemek sana kalmış.
Ha evet hocam, o kadar klavyeler birbirine karıştı ki gözden kaçırmışım. İkincil bir klavye olarak kullanacağım için TR-Q klavyeye çok ihtiyacım yok sadece benzer fiyatta olduklarını sandığım için değerlendirmek istedim. Ancak fiyat farkının bu kadar absürt olacağını tahmin edemedim. Bu kadar fark için dediğiniz gibi hiç gerek yok, sağ olun tekrardan.