Hocam Hot Swap var kendin alıp takabilirsin silen red nadir diye biliyorum. Ama o kadarda yüksek sesli değildi ben test ettiğimde.Hacım bütçede problem yok fakat ikincil klavye olarak baktığım için ana klavye kadar masraf yapmadan halletmeyi düşünüyorum yani minimum ne kadara hallebilirsem benim için o kadar şahane. Bir de linear switch, silent red kadar sessiz mi?
Hacım sanırım bu silent red değil, ben mi gözden kaçırdım acaba.
K617 Fizz aldım aşırı memnunum. Baya iyi.
Hocam öyle olmuyor işte sleeve socketlere her switch uymuyor.Hocam Hot Swap var kendin alıp takabilirsin
Hocam Hot Swap var kendin alıp takabilirsin
Saol reis yeni birşey öğrendim bende.Hocam öyle olmuyor işte sleeve socketlere her switch uymuyor.
Hocam mesela şu videoyu izlersen anlarsın. Adamın takacağı switchler soketlere uymadığı için zımpara yapıyor uyması için, normal şartlarda uymuyor çünkü.
Hocam ona içini açıp bakmak lazım anlamak için.
Eki Görüntüle 2479336
Soket böyleyse sleevedir. Attığın klavyedeki de muhtemelen sleevedir hocam, uygun fiyatlı olanlarda sleeve oluyor genelde. İstiyorsan ikinci elden bulurum hocam sana sleeve socket olmayanları. Sonra silent switch alıp onları takarsın, ya da direkt attığım endorfyi alabilirsin, keyfin bilir.
@ridvans hocam ben sana şunları atmayı unutmuşum.
Bunlar gasket Mount olduğu için ses yalıtımı daha iyi oluyor. Endorfy gibi klavyeler de çok gürültülü değil ama tray Mount olduğu için iç yalıtımı gasketlere göre biraz daha kötü. Kablolu olması sana sorun değilse bunları da alabilirsin. Kendi switchleri de yeterince sessiz aslında ama beğenmezsen yine silent switchlerden alırsın.
Yok hocam değil, soket markası jerrzi diye hatırlıyorum. Yani bir kailh etmez ama sleeveden kat kat iyidir.Hacım, bu Sinerji'den attığın ürünler sleeve socket değil, değil mi?
Yok hocam değil, soket markası jerrzi diye hatırlıyorum. Yani bir kailh etmez ama sleeveden kat kat iyidir.
Üründe kronik bir sorun yok aslında ama her teknolojik üründe sorun yaşanabilir tabi. Sinerjinin iade kısmında sorun yaşayan da yaşamayan da çok gördüm, o yüzden kesin bir şey diyemiyorum maalesef.
TR-Q yine rk klavyeler var hocam aslında ama aynı ürün. Sadece türkçe-Q ve ISO düzen( büyük enter kullanan düzen) olduğu için fiyat 600-700 lira artıyor. O kısımda değip değmemesi sana kalmış.Eyvallah hocam, TR-Q için seçenek var mı bildiğin yoksa buna karar kılacağım. Yönelmeden önce bir sorayım dedim. kablolu/kablosuz fark etmeksizin.
TR-Q yine rk klavyeler var hocam aslında ama aynı ürün. Sadece Türkçe-Q ve ISO düzen( büyük enter kullanan düzen) olduğu için fiyat 600-700 lira artıyor. O kısımda değip değmemesi sana kalmış.
Bunların öncekilerden düzen harici bir farkı yok hocam, aynı kalitede ürünler.
Şöyle göstereyim hocam, daha iyi anlarsın.R75 kendi içinde 700-800TL fiyat farkı oynuyor