C Cosmo1907 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 Red Switch klavyem var. 1 haftadır falan çift basmaya veya basmamaya başladı. Nasıl çözerim sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2023
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 Hangi klavye? Kalitesiz bir ürünse kronik sorun olabilir. Genelde bunun çözümü Switch değişimi veya klavye değişimi oluyor. Artı 0 Eksi
Hangi klavye? Kalitesiz bir ürünse kronik sorun olabilir. Genelde bunun çözümü Switch değişimi veya klavye değişimi oluyor.
KS KS C Cosmo1907 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #3 AtakoHelikopteri dedi: Hangi klavye? Kalitesiz bir ürünse kronik sorun olabilir. Genelde bunun çözümü Switch değişimi veya klavye değişimi oluyor. Genişletmek için tıkla... VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo - Fiyatı, Yorumları VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Hangi klavye? Kalitesiz bir ürünse kronik sorun olabilir. Genelde bunun çözümü Switch değişimi veya klavye değişimi oluyor. Genişletmek için tıkla... VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo - Fiyatı, Yorumları VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 Satıcıya ulaşın hocam belki bir ihtimal garantisi varsa değişim yapılır. Artı 0 Eksi
KS KS C Cosmo1907 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #5 AtakoHelikopteri dedi: Satıcıya ulaşın hocam belki bir ihtimal garantisi varsa değişim yapılır. Genişletmek için tıkla... Sorunumu dile getirdim dedilerki altı tozlanmıştır diye onu nasıl temizleyeceğim? Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Satıcıya ulaşın hocam belki bir ihtimal garantisi varsa değişim yapılır. Genişletmek için tıkla... Sorunumu dile getirdim dedilerki altı tozlanmıştır diye onu nasıl temizleyeceğim?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #6 Hotswap olsa Switch'i çıkarıp halledersin derim ama bu klavyede nasıl yaparsın bilmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS C Cosmo1907 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #7 AtakoHelikopteri dedi: Hotswap olsa Switch'i çıkarıp halledersin derim ama bu klavyede nasıl yaparsın bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hot swap var. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Hotswap olsa Switch'i çıkarıp halledersin derim ama bu klavyede nasıl yaparsın bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hot swap var.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #8 Cosmo1907 dedi: Hot swap var. Genişletmek için tıkla... O zaman Switch'i çıkar, Switch yuvasına üfle, toz varsa temizle sonra geri tak. Eğer işe yaramazsa satıcıya yazarsın. Artı 0 Eksi
Cosmo1907 dedi: Hot swap var. Genişletmek için tıkla... O zaman Switch'i çıkar, Switch yuvasına üfle, toz varsa temizle sonra geri tak. Eğer işe yaramazsa satıcıya yazarsın.