![]()
HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Belirtmek isterim arkadaş F klavye istemiş QWERTY değil.
Aslında q klavye istiyorum. F tuşlarından kastım F1-F2-F3... . (%60 klavye boyutu yerine. TKL,%75 vs. önceliğim)Belirtmek isterim arkadaş F klavye istemiş QWERTY değil.
Selamlar,
Red switch F tuşları olan, Full boyut olmayan bir klavye arıyorum. Kablolu/kablosuz kullanım ve hot swap olması öncelikli tercihimdir.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Ak820 Pro yapıştır geç yukarıdaki atılanlardan çok daha iyi klavyedir. Ak820 parasını hak etmiyor ondan dolayı önermiyorum.![]()
Ajazz Ak820 mekanik klavye özelleÅtirilmiÅ kablolu/üç modlu sıcak Swapsoft conta yapısı opsiyonel Rgb arkadan aydınlatmalı 75% taÅınabilir - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ajazz Ak820/Ajazz Ak820 Pro![]()
Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu klavye nasıl sizce ? Yada bu tarz farklı bir önerisi olan var mı ?
Arkadaşın istediği özelliklerin F tuşları hariç hiçbirini karşılaşamayan bir klavye atmayı nasıl becerdiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.