Red switch mi Blue switch mi?

Sizce oyun için hangisi? Aklınıza gelebilecek bütün oyun türlerini oynuyorum. Daha önce internet kafalerde vs. blue switch klavye deneme fırsatım oldu, ama red switch klavye hiç kullanmadım. En ufak sesler bile bazen sinirimi bozabiliyor. Ama red switchin nasıl bir hissiyat verdiğini bilmiyorum, o yüzden çok kararsızım. Teşekkürler şimdiden.

Eki Görüntüle 660617
Bence Red Switch al. Blue Switch aldım sesi çok fazla. Bir zamandan sonra rahatsız ediyor. Red Switch hem sessiz hem de basma hissiyatı güzel.

İlk mekanik klavye için linear switch en iyi seçim. Red switch benzer ses ve basım hissi bulunan switchler en ideal bence.

Clicky switch zaten herkese göre değil kesinlikle.

Tactile için de güzel seçenek yok maalesef Cherry MX Brown var olan en kötü tactile switchlerden birisi olduğu için.

Evimiz 2+1 ve çok büyük değil, ablam ile aynı odada kalıyorum. Yakın bir zamanda 3+1 eve taşınacağız ama bu evde hala rahat bir 5-6 ayım var. Ablam bazen mouse sisinden bile rahatsız oluyor. Blue switch klavyeyi düşünemiyorum.
Fare sesinden rahatsız oluyorsa Red Switch bile aşırı sesli gelecektir ona. Membran öneririm size.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı