Red switch'in hissiyati membrane klavye gibi fakat basarken ekstra kuvvet harcamaniz gerekiyor. Blue veya brown switch kullandiktan sonra red switche basinca kusasim geliyor.
linear > all
Red switch'in hissiyati membrane klavye gibi fakat basarken ekstra kuvvet harcamaniz gerekiyor. Blue veya brown switch kullandiktan sonra red switche basinca kusasim geliyor.
Bence Red Switch al. Blue Switch aldım sesi çok fazla. Bir zamandan sonra rahatsız ediyor. Red Switch hem sessiz hem de basma hissiyatı güzel.Sizce oyun için hangisi? Aklınıza gelebilecek bütün oyun türlerini oynuyorum. Daha önce internet kafalerde vs. blue switch klavye deneme fırsatım oldu, ama red switch klavye hiç kullanmadım. En ufak sesler bile bazen sinirimi bozabiliyor. Ama red switchin nasıl bir hissiyat verdiğini bilmiyorum, o yüzden çok kararsızım. Teşekkürler şimdiden.
Eki Görüntüle 660617
Fare sesinden rahatsız oluyorsa Red Switch bile aşırı sesli gelecektir ona. Membran öneririm size.Evimiz 2+1 ve çok büyük değil, ablam ile aynı odada kalıyorum. Yakın bir zamanda 3+1 eve taşınacağız ama bu evde hala rahat bir 5-6 ayım var. Ablam bazen mouse sisinden bile rahatsız oluyor. Blue switch klavyeyi düşünemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.