Red Switch ve Membrane klavye sesi benzer mi?

Probhett

Hectopat
Daha fazla  
Selam,

Şu an mevcutta Razer Cynosa V2 kullanıyorum. Mekanik bir klavye istedigim icin su klavyeyi aldim. Sesli olmasini istiyordum da Blue Switch'ler cok sesli geldi, bu yuzden iade edip daha az sesli olur diye Red Switch almayi dusunuyorum. Su urunu buldum red Switch olarak. Ilk sormak istedigim, Red Switch ve membrane sesi birbirine yakin mi? Yani ses olarak neredeyse ayniysa degistirmesem de olur. Red Switch onerebileceginiz bu fiyat bandinda ürün var midir? Red Switch ve membrane kullanmis olanlar varsa ses konusunda yardimci olursaniz sevinirim.

Selam,

Şu an mevcutta Razer Cynosa V2 kullanıyorum. Mekanik bir klavye istedigim icin su klavyeyi aldim. Sesli olmasini istiyordum da Blue Switch'ler cok sesli geldi, bu yuzden iade edip daha az sesli olur diye Red Switch almayi dusunuyorum. Su urunu buldum red Switch olarak. Ilk sormak istedigim, Red Switch ve membrane sesi birbirine yakin mi? Yani ses olarak neredeyse ayniysa degistirmesem de olur. Red Switch onerebileceginiz bu fiyat bandinda ürün var midir? Red Switch ve membrane kullanmis olanlar varsa ses konusunda yardimci olursaniz sevinirim.
Aman hocam GamePower almayın tek diyebileceğim şey bu. Ses olarak çok farklılar.

Önerebileceğim klavyeler ise bunlar : Rampage KB-R206 Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Aman hocam Gamepower almayın tek diyebileceğim şey bu. Ses olarak çok farklılar.

Önerebileceğim klavyeler ise bunlar: Rampage KB-R206 Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kesinlikle katılmıyorum. Everest olan hiç bir şey alınmaz.

Evereste marka olarak bir önyargim var ya nedense cok kaliteli gelmiyor bana urunleri. Yurtdisi olmasi sorun degil aslinda da daha once hic almadim yurtdisindan, biraz beklemesi sıkıntı sadece

Evereste marka olarak bir önyargim var ya nedense cok kaliteli gelmiyor bana urunleri. Yurtdisi olmasi sorun degil aslinda da daha once hic almadim yurtdisindan, biraz beklemesi sıkıntı sadece
Ekstra bir ücret ödemiyorsunuz, tüm ödemeleri ödeme ekranında yapıyorsunuz ve kurye geldiğinde sadece ürünü alıyorsunuz. Dediğiniz gibi sadece biraz daha bekleyeceksiniz.

Hissiyat ve daha çok oyun için kullanacaksan Red Switch veya Brown Switch öneririm çünkü daha hızlı tepkime süreleri var membrana göre ama dersen öyle blog yazıyorum, proje yapıyorum dersen membran al derim.

Ekstra bir ücret ödemiyorsunuz, tüm ödemeleri ödeme ekranında yapıyorsunuz ve kurye geldiğinde sadece ürünü alıyorsunuz. Dediğiniz gibi sadece biraz daha bekleyeceksiniz.
Bir goz atabilirim o zaman ya iyi bir model olursa artik beklerim biraz
Hissiyat ve daha çok oyun için kullanacaksan Red Switch veya Brown Switch öneririm çünkü daha hızlı tepkime süreleri var membrana göre ama dersen öyle blog yazıyorum, proje yapıyorum dersen membran al derim.
Hocam membran simdi kullaniyorum, blue switch yeni aldim da biraz fazla sesli geldi. Sanki bende de biraz kullaninca bas agritacakmis gibi hissiyat olustu o yuzden iade edip red switch mi alsam diyordum.
Switchlerde rengi fark etmeksizin klik sesi var. Hiçbiri membrane kadar sessiz olamaz. Red switch de sessiz switchlerden birisi ama bir membrane kadar sessiz değil. Brown belki yaklaşır.
Hafif ses ciksin istiyorum ya ama blue biraz fazla sesli geldi

Bir goz atabilirim o zaman ya iyi bir model olursa artik beklerim biraz
İndirim beklerseniz K552 650-700TL civarına düşebiliyor. Mekanik alınacaksa en düşük tercih edilmesi gereken ürün bence. Ayrıca forumda linklediğim klavyenin bir incelemesi:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı