2 klavye almayacagim 2 sinden birini alacagim1- İki klavyeyi de almanızı önermiyorum.
2- Blue switch atlama noktası olan switch, tuş bastığınız zaman his veren switchtir, uygun olan oyunlar daha çok MOBA türü oyunlar.
3- Red switch ise atlama noktası olmayan switch, tuşa bastığınız zaman his almazsınız, FPS, shooter oyunlar daha uygundur bu switch için.
Red Switch'te normal bir klavyeye göre de hiç hissiyat yok mu? Sırf hissiyat için Blue Switch alınır mı? FPS oyunları oynasam da çok sorun olmaz herhalde.1- İki klavyeyi de almanızı önermiyorum.
2- Blue switch atlama noktası olan switch, tuş bastığınız zaman his veren switchtir, uygun olan oyunlar daha çok MOBA türü oyunlar.
3- Red switch ise atlama noktası olmayan switch, tuşa bastığınız zaman his almazsınız, FPS, shooter oyunlar daha uygundur bu switch için.
Iki urununde 50 m tiklama omru varGaranti, tuş ömrü vs. karşılaştırıldığında iki ürünüde önermiyorum.
Sanırım RGB istiyorsunuz.
Ses hiç istemiyorum, mekanik olmasına gerek yok derseniz. (Razer Cynosa Chroma Membrane RGB)
Mekanik olsun, sesli olsun derseniz de, (Cooler Master CK350 Blue Switch Mekanik RGB)
Bir problem olduğunda, karşınızda direkt olarak bilindik markalar olacak. Bunu göz önünde bulundur.
Razer 310 civarı, Cooler Master +340 bandında satıcı sitelerde dolanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.