Red Switch vs Blue Switch

Hasoo003

Hectopat
Sizce hangisini almalıyım?

Screenshot_2019-08-24-12-06-13.png
Screenshot_2019-08-24-12-06-31.png

1- İki klavyeyi de almanızı önermiyorum.

2- Blue switch atlama noktası olan switch, tuş bastığınız zaman his veren switchtir, uygun olan oyunlar daha çok MOBA türü oyunlar.

3- Red switch ise atlama noktası olmayan switch, tuşa bastığınız zaman his almazsınız, FPS, shooter oyunlar daha uygundur bu switch için.

2- Blue switch atlama noktası olan switch, tuş bastığınız zaman his veren switchtir, uygun olan oyunlar daha çok MOBA türü oyunlar.

3- Red switch ise atlama noktası olmayan switch, tuşa bastığınız zaman his almazsınız, FPS, shooter oyunlar daha uygundur bu switch için.
2 klavye almayacagim 2 sinden birini alacagim

Red switch sessizlikten yanadır. Eğer discord,ts3 filan kullanıyorsanız ve arkadaşlarınızın kafasını şişirmek istiyorsanız blue swtich yok hocam ben sessiz istiyorum ailem bana bilgisayarı farz edelim ki yasakladılar o zaman red switch garanti alınmalıdır.
Rampage filan almayın Inca da almayın burada devreye Steelseries girecek size şiddetle Steelseries öneriyorum. Steelseris Apex 150.

Son düzenleme:
Garanti, tuş ömrü vs. karşılaştırıldığında iki ürünüde önermiyorum.
Sanırım RGB istiyorsunuz.
Ses hiç istemiyorum, mekanik olmasına gerek yok derseniz. (Razer Cynosa Chroma Membrane RGB)
Mekanik olsun, sesli olsun derseniz de, (Cooler Master CK350 Blue Switch Mekanik RGB)

Bir problem olduğunda, karşınızda direkt olarak bilindik markalar olacak. Bunu göz önünde bulundur.

Razer 310 civarı, Cooler Master +340 bandında satıcı sitelerde dolanıyor.

Red Switch'te normal bir klavyeye göre de hiç hissiyat yok mu? Sırf hissiyat için Blue Switch alınır mı? FPS oyunları oynasam da çok sorun olmaz herhalde.

Mekanik klavyelerin hepsinde hissiyat vardır fakat blue kadar hissiyat yok red switchlerde. Fakat ses sıkıntınız var ise blue switch almayın çok fazla click click, birazcık kafa ağrıtıyor.

Garanti, tuş ömrü vs. karşılaştırıldığında iki ürünüde önermiyorum.
Sanırım RGB istiyorsunuz.
Ses hiç istemiyorum, mekanik olmasına gerek yok derseniz. (Razer Cynosa Chroma Membrane RGB)
Mekanik olsun, sesli olsun derseniz de, (Cooler Master CK350 Blue Switch Mekanik RGB)

Bir problem olduğunda, karşınızda direkt olarak bilindik markalar olacak. Bunu göz önünde bulundur.

Razer 310 civarı, Cooler Master +340 bandında satıcı sitelerde dolanıyor.
Iki urununde 50 m tiklama omru var

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı