Red Switch vs Blue Switch

Mavi olanı pek önermiyorlar ses yüzünden. Ben de alırsam kırmızı switch alırım.

Red Switch FPS oyunları için.

Bütçen varsa Razer'ın opto-mechanic klavyelerini tavsiye ederim. Standart mekanik klavyelerden daha uzun tuş basım ömrüne sahip ve tepki süresi daha kısa. Razer Huntsman Opto kullanıyorum ve çok memnunum.

Kesinlikle Red Switch al ben özellikle geceleri evdekileri rahatsız etmemek için Red Switch klavye tercih ettim daha önce teknoloji mağazalarından birinde klavyeleri test etmiştim Blue Switch klavye heves etmiştim ama 1 saat oyun oynadıktan sonra Blue Switch sesi gerçekten rahatsız eder kulaklık taksan bile çekilecek gibi değil hatta Red Switch klavyenin wasd ve boşluk tuşlarına oring taktım. Ama tuşlar Blue Switch gibi geri bildirim versin ama sessiz olsun istiyorsan brown Switch klavye uygun fiyata bulabiliyorsan al.

Ben Red Switch kullanmıştım ben ilk başta ben de mekanik klavyede ses için çok heveslenmiştim ama belli bir aşamadan sonra bu ses durumu canınızı sıkmaya başlıyor geceleri bilgisayara bakıyorsanız ve tek yaşayamıyorsanız sıkıntı yaratmaya başlıyor. Red Switch öneririm ama en çok beğendim Switch Brown Switchti. Hayırlı olsun şimdiden

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı