Red ya da Black Switch Full mekanik klavye önerisi

OkanDif

Kilopat
Merhaba arkadaşlar daha önceden bende Motospeed ck 108 vardı çok şükür 4 sene kullandım iyi kötü dayandı sonra bozuldu anakartın da sıkıntı oldu yeni güzel bir klavye arayışı içine girdim önerinizi bekliyorum lütfen kullandığınız gördüğünüz emin olduğunuz şeyleri önerin ve link ile video bırakın YouTube için.
Bütçem Max 450TL ömürlük ya da en az 4 yıll beni idare edebilecek FPS oyunlarında hunharca bassam da dayanabilecek sağlam bir şey önerin.🤣
Ve hazır almışken mouse da almayı düşünüyorum onu da fp çok pahalı olmayan bir şey seçip önerirseniz sevinirim.
Dip not: W tuşu genel olarak her outemu Siwitchler'de galiba bir süre sonra tutukluluk yapıyormuş ben de aynı sıkıntı olmuştu mümkünse sorun çıkarmicak bir klavye önerin lütfen.
+ Çok sağlam ve iyi öneriniz olursa bütçe 500 TL cıvarlarına kadar çıkabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkabilirseniz;

Yurt dışından almanız mümkün mü? Black ve Red seçenekleri var.

Hocam yan tuşları eksik bunun :D onları da kullanıyorum ben eksik tuş olmaması lazım 104 tuş en iyisi ve yurt dışından sipariş çok uzun sürer gibi geliyor?

Önderdiğin şeyleri beğendim mouse bir tık değişebilir gibi o fiyat ağırlığında daha güzelleri var.

Redgon.

redragon konusunda ne düşünüyorsun hocam bayağı önermişsin diğer konularda? Hiç kullandın mı?​

Bende AOC 27 inch 144Hz 1ms monitör var ve cidden AOC markasından soğudum çok sıkıntı çıkardı çok bozuldu ölü pixel oldu. Bunda da olur mu sıkıntı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam tuhaf şeyler öneriyorlar Trust AOC falan kötü yani. RK61 veya HyperX alloy FPS öneririm. Arkadaşın dediği gibi GK61 de iyidir alacaksanız TKL veya %60 klavye alın en kaliteli mekanik klavyeler onlar çünkü.

@TÇB @Kemânkeş- @hadwiger gk61 önermem, optik switchler iyi değil çünkü. Hissiyatları sürtünmeli ve sesleri iyi değil, ömürleride pek iyi değil diye biliyorum. Gk61 yerine de Mk61 almak daha mantıklı zaten aynılar bari pudding keycapsleri olsun klavyenin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı