Reddeden kız için bir şansım daha var mıdır?

Kız ne güzel kibar davranıp seni kırmamış işte. Bence daha fazla zorlamamalısın.

Sence doğru bir şey mi?
Evet. Günümüzde sevgili olanların %90'ı ilişkiye girmeden evlenmiyorlar ya da çocuk yapıp ayrılıyorlar çocuk ortada kalıyor veya baba korkusuya ilişkiye girmiyorlar. Görücü usulü baban annenin tanıdığı insanlarla evleniyorsun. Zaten görücü usulde direkt anam beğendi evleneyim yok ki ? En az 90 gün takılın diyorlar ama yanınızda 3.kişi olarak. Çünkü 2 kişinin arasına şeytan girer.
Sadece yanlış anlasa keşke. Bir de hakaret ediyor.
Dediğim biraz ağır olabilir ama orada sevgili olmayı ön plana atarak görücülüğü kötü bir şey gibi göstermişsiniz ben ise buna karşıyım.

Görücü üsulünün zamanla alakası yok ki.
Benim doğru bulduğum erken veya geç evlenme değil.
İşte bu doğru olan.

Ne alaka? Beni mi sınıyorsun dostum? Anlamamışsın dediğimi. Görücülükte sevgili olunmadığı için sevgililiğe boş iş diyenlerin çevresi hep görücü usulüyle evlenenlerle mi dolu diyorum. At gözlüğüyle bakma cümleye.

çok merak ediyorum sevgili işleri boş vs. diyenlerin çevresindeki kişiler görücü usulüyle mi evlennişler hep?
Evlenme işleri de boş zaten . İnsan ırkı yok olsun hiç umurumda olmaz. Bu dediğim kısmen şaka kısmen de ciddidir.

Görücü üsulünün zamanla alakası yok ki.
Benim doğru bulduğum erken veya geç evlenme değil.

İnsan evlenmeden de hayatını sürdürebilir. Eğer çok evlenmek istiyorsa beklemesi lazım, mutlaka karşısına birisi çıkar. Ama gidip "Ben evlenmek istiyorum, bana birisini bulun." diyerek tanışmak bana mantıksız geliyor.
Evet. Günümüzde sevgili olanların %90'ı ilişkiye girmeden evlenmiyorlar ya da çocuk yapıp ayrılıyorlar çocuk ortada kalıyor veya baba korkusuya ilişkiye girmiyorlar

Kaynak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…