Reddeden kız için bir şansım daha var mıdır?

Dostlar saçma mı bilmiyorum ama kızların reddetmelerine rağmen kendilerinin açılmaları mümkün mü? Sevdiğim bir kıza WhatsApp ile açıldım. Beni sevdiğini, iyi biri olduğumu ama arkadaş olarak gördüğünü söyledi. İlk başta yazarken çok utanmıştım ama yazıp konuşmaya başlayınca çok rahatladım. Çok iyimser ve anlayışlı cevaplar verdi ve ben daha fazla tutulmaya başladım. Arkadaşım "Sen reddedilmemişsin, bu kız sana dönebilir. Ondan umudunu yitirme ama saplantı haline de getirme." dedi. Kız çok güzel şeyler söyledi, neden istemediğini söylemedi, gerçi reddetmedi zaten. Ben yapmam gereken en son şeyi yaparak daha çok aşık oldum. Hiç terslemedi, hiç, en ufak kötü bir şey hissettirmedi. İlk defa bir kıza açıldım, iyi ki de ona açılmışım. Ben hala çok seviyorum, o kadar iyi konuştu ki bir şansı daha olabilir mi acaba diyorum. Sizce mümkün mü?
Kız ne güzel kibar davranıp seni kırmamış işte. Bence daha fazla zorlamamalısın.

Sence doğru bir şey mi?
Evet. Günümüzde sevgili olanların %90'ı ilişkiye girmeden evlenmiyorlar ya da çocuk yapıp ayrılıyorlar çocuk ortada kalıyor veya baba korkusuya ilişkiye girmiyorlar. Görücü usulü baban annenin tanıdığı insanlarla evleniyorsun. Zaten görücü usulde direkt anam beğendi evleneyim yok ki ? En az 90 gün takılın diyorlar ama yanınızda 3.kişi olarak. Çünkü 2 kişinin arasına şeytan girer.
Sadece yanlış anlasa keşke. Bir de hakaret ediyor.
Dediğim biraz ağır olabilir ama orada sevgili olmayı ön plana atarak görücülüğü kötü bir şey gibi göstermişsiniz ben ise buna karşıyım.

Görücü üsulünün zamanla alakası yok ki.
Benim doğru bulduğum erken veya geç evlenme değil.
Evet. Günümüzde sevgili olanların %90'ı ilişkiye girmeden evlenmiyorlar ya da çocuk yapıp ayrılıyorlar çocuk ortada kalıyor veya baba korkusuya ilişkiye girmiyorlar. Görücü usulü baban annenin tanıdığı insanlarla evleniyorsun. Zaten görücü usulde direkt anam beğendi evleneyim yok ki ? en az 90 gün takılın diyorlar ama yanınızda 3.kişi olarak. Çünkü 2 kişinin arasına şeytan girer.

Dediğim biraz ağır olabilir ama orada sevgili olmayı ön plana atarak görücülüğü kötü bir şey gibi göstermişsiniz ben ise buna karşıyım.
İşte bu doğru olan.

Evet. Günümüzde sevgili olanların %90'ı ilişkiye girmeden evlenmiyorlar ya da çocuk yapıp ayrılıyorlar çocuk ortada kalıyor veya baba korkusuya ilişkiye girmiyorlar. Görücü usulü baban annenin tanıdığı insanlarla evleniyorsun. Zaten görücü usulde direkt anam beğendi evleneyim yok ki? En az 90 gün takılın diyorlar ama yanınızda 3.kişi olarak. Çünkü 2 kişinin arasına şeytan girer.

Ne alaka? Beni mi sınıyorsun dostum? Anlamamışsın dediğimi. Görücülükte sevgili olunmadığı için sevgililiğe boş iş diyenlerin çevresi hep görücü usulüyle evlenenlerle mi dolu diyorum. At gözlüğüyle bakma cümleye.

Görücü üsulünün zamanla alakası yok ki.
Benim doğru bulduğum erken veya geç evlenme değil.

İnsan evlenmeden de hayatını sürdürebilir. Eğer çok evlenmek istiyorsa beklemesi lazım, mutlaka karşısına birisi çıkar. Ama gidip "Ben evlenmek istiyorum, bana birisini bulun." diyerek tanışmak bana mantıksız geliyor.
Evet. Günümüzde sevgili olanların %90'ı ilişkiye girmeden evlenmiyorlar ya da çocuk yapıp ayrılıyorlar çocuk ortada kalıyor veya baba korkusuya ilişkiye girmiyorlar

Kaynak?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı