Reddeden kız nasıl unutulur?

Mesut1903

Femtopat
Daha fazla  
Selam, iyi akşamlar. Direkt konuya gireyim. Üniversite 1. sınıfız. Sınıftan bir kızdan hoşlandım. Kahve içmeye davet ettim, "bilmiyorum" gibisinden bir şeyler dedi. Akşamına çıkarttı beni Instagram'dan, arkadaşlarına beni rahatsız etmesin demiş. Ama ben ona hâlâ aşığım ve ilk kez birini çağırdım, çok koydu bana. Bu nasıl unuturum? Aynı sınıftayız, her gece ağlıyorum. Ya önceden "başka kız mı yok, neden üzülüyorsunuz?" derdim, şimdi başıma gelince anladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yanlış anlama da senin bu konular çok baydı artık. Kız seni istemiyor işte, önüne bakacaksın.

Neyine ağlıyorsun? Gören de 10 yıllık ilişkisi bitmiş sanacak. Bence sen en iyisi uzman birinden destek al.

Seviyorum elimde değil kızı zaten rahatsız etmiyorum ilk kez aşık oldum.

Seviyorum elimde değil kızı zaten rahatsız etmiyorum ilk kez aşık oldum.
Dediğim gibi psikolojik destek almayı deneyebilirsin. Sadece üzülüp geçsen anlarım.

Her gece ağlıyorum.
Ama bu kesinlikle daha hiçbir yakınlığınızın bulunmadığı bir kız için normal değil. Hem sen geçen de başkasından bahsetmiyor muydun? Yani açıkçası aşık olmaktan ziyade takıntı yaptın gibi geldi bana.

Selam, iyi akşamlar. Direkt konuya gireyim. Üniversite 1. sınıfız. Sınıftan bir kızdan hoşlandım. Kahve içmeye davet ettim, "bilmiyorum" gibisinden bir şeyler dedi. Akşamına çıkarttı beni Instagram'dan, arkadaşlarına beni rahatsız etmesin demiş. Ama ben ona hâlâ aşığım ve ilk kez birini çağırdım, çok koydu bana. Bu nasıl unuturum? Aynı sınıftayız, her gece ağlıyorum. Ya önceden "başka kız mı yok, neden üzülüyorsunuz?" derdim, şimdi başıma gelince anladım.
Mental olarak bu kadar güçsüz kalırsan o kız kahve içmeye gelse bile muhmtelen bir şey olmazdı aranızda dostum. Lusadris'in dediği gibi daha ilişkiye başlamadan 10 yıllık 2 çocuğunun annesi seni aldatmış gibi ruh haline bürünmen senin için iyi değil. Ben bu yüzden herkese ''aynı iş yerinden, sınıftan sevgili yapmayın, birine yürümeyin'' derim. Unutmanın yolu da -senin için daha zor olsa da- unutmaya çalışmak, stalklamayacaksın. Kıza her baktığında onun seni reddetmesi gelmeyecek zihnine. Seni reddeden kız olarak bakmak yerine, sınıf arkadaşıymış gibi bakacaksın ona.

Mental olarak bu kadar güçsüz kalırsan o kız kahve içmeye gelse bile muhmtelen bir şey olmazdı aranızda dostum. Lusadris'in dediği gibi daha ilişkiye başlamadan 10 yıllık 2 çocuğunun annesi seni aldatmış gibi ruh haline bürünmen senin için iyi değil. Ben bu yüzden herkese "aynı iş yerinden, sınıftan sevgili yapmayın, birine yürümeyin" derim. Unutmanın yolu da -senin için daha zor olsa da- unutmaya çalışmak, stalklamayacaksın. Kıza her baktığında onun seni reddetmesi gelmeyecek zihnine. Seni reddeden kız olarak bakmak yerine, sınıf arkadaşıymış gibi bakacaksın ona.

Hocam zaten benimle konuşmuyor sanırsın kötü.
Bir harekette bulundum da tavsiyen için de teşekkür ederim hep not atardım ödevlerini yapardım onun.

Hocam zaten benimle konuşmuyor sanırsın kötü.
Bir harekette bulundum da tavsiyen için de teşekkür ederim hep not atardım ödevlerini yapardım onun.
Çok zayıfsın. Kıza yaranmak için iyi çocuk olmayın. Ödev yapmak, kızın istediklerini karşılıksız yapmak falan kötü şeyler. Belki sen onun ödevini yaparken kız başka çocuklarla buluşuyordur.
Ayrıca ''Benjamin Franklin Etkisi'' diye bir şey var: iyilik yaptığımız kişilere bağlandığımızı anlatan bir şey bu. Bunu yaşamış olabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı