Reddeden kızın flört yapınca yakınlaşmaya çalışması

Euphrates0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 İ7 1360H ASUS TUF F15
Merhaba arkadaşlar, öncelikle lise 2'yim bana gelip de yok öyleymiş yok böyleymiş demeyin. Evet lisede ciddi ilişki yapılmaz ben de biliyorum.
Öncelikle 2 ay önce hoşlandığım kızdan red yedim. Son 2 haftadır flörtüm var. Okul aralarında flörtümle geziyorum 2 haftadırda. Neyse bu red eden kızda arkadaşıyla beni kesiyorlar uzaktan uzağa. Flörtümle yanlarından geçerken hep kızın kankası bana laf atıyor yüksek sesle "haddini bil" dedi en son. Oda yetmezmiş gibi benim yakın arkadaşlarımla konuşmaya çalışıyor. Geçen hafta ben nöbetçiydim bu red eden kız "kolay gelsin" dedi ben de pek asmadım "eyvallah" deyip geçtim. Ne yapmaya çalışıyor hala pek anlayamadım oyun olduğunu düşünüyorum. Bana yakınlaşmaya çalışıyor gibi gibi. Sizce ne yapmalıyım ? Uzun süredir düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bence sizle eglenmeye çalışıyor. Gereksiz bir tip gibi geldi takmayın flortten yola devam.
Zaten öyle yapıyorum şuanda doğrusuda bu. Seviyo gibi arkadaş ortamım öyle söylüyorda ben bu işte bişeyler olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki ben Lise 3 e giden birisiyle flörtüm kız bunu yedirememişte olabilir.

Zaten öyle yapıyorum şuanda doğrusuda bu. Seviyo gibi arkadaş ortamım öyle söylüyorda ben bu işte bişeyler olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki ben Lise 3 e giden birisiyle flörtüm kız bunu yedirememişte olabilir.
Kabul etmemiş yediremese ne yedirse ne bi ihtimal sizi bekletmekten zevk aldığı için bunu yapıyor olabilir ama yine de saçma. Garip olay biraz ama umursamayip devam edin zarariniza olur başka türlü yapılacak bişey.

Kabul etmemiş yediremese ne yedirse ne bi ihtimal sizi bekletmekten zevk aldığı için bunu yapıyor olabilir ama yine de saçma. Garip olay biraz ama umursamayip devam edin zarariniza olur başka türlü yapılacak bişey.
Cidden bunun neresinden zevk alıyolar :DDD şakamı lan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı