Reddit ortamı nasıl?

En az 1 yıldır KGB düz mizah ve gündem karışımı bir sub olarak devam ediyor. r/TurkeyJerky'in farklı versiyonu gibi hissettiriyor.
Benim gözümde hala çöp bir topluluk. Birisi Atatürk heykeli paylaşmış, ayakları çok küçük diye "Atamın ayakları 36.5 mu" yazdım diye bana ban attılar. Allah'a ana bacı girsem müslümanlığa küfür bırakmasam bana mısın demicekler. Gereksiz kemalistlik. Sorsan T.C'nin şu ana kadar ki cumhurbaşkanlarını sayamazlar.

Hiç kayıt olmadım iyi ki olmamışım geçenlerde bir bakayım dedim bildiğin X. Leş bir topluluk alt sınıf insan dolu tonla. Sürekli birbirine ana bacı sövenler,toksik kitleler vs.
Hocam Türkiye'de hep kendini 20-25 yaş sanan 14-15 yaş arkadaşlar takılıyor. Normal yani Reddit'te bin bir türlü insan var siz kötü suba denk gelmişsiniz. Normalde içinde çok değerli bilgiler var.

Hocam Türkiye'de hep kendini 20-25 yaş sanan 14-15 yaş arkadaşlar takılıyor. Normal yani Reddit'te bin bir türlü insan var siz kötü suba denk gelmişsiniz. Normalde içinde çok değerli bilgiler var.
Elbette iyisi vardır da kötüsü daha fazla deniyor bence de öyle. Yani özellikle Türkiye'de durum böyle yani toksikler fazla diyorlar bilemiyorum artık her neyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı