Reddit'te giriş yapılan hesaptan IP bulunur mu?

demircimehmet21

Hectopat
Daha fazla  
Reddit'e olan etkinliği biliyorsunuzdur, benim hesap pixel koyamıyordu, bir arkadaş hesap kurup verdi şu an girmek istiyorum. Acaba girsem bilgi alabilir mi? IP gibi bilgiler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anladığım kadarıyla siz ya birinin hesabına gireceksiniz sizin girdiğinizi öğrenir mi diyorsunuz yoksa tanımadığınız birisi size hesap açtıysa bu hesaba girip girdiğinizi öğrense ne olur öğrenmese ne olur? Mail olarak giriş bildirimi düşer kesinlikle ama sizin İP adresinizi nerden bilecek.

Arkadaşı tanımıyorum, dedi ki gel adam toplayalım ve bir şeyler yaparız dedi bende hesabım olmuyor dedim o da dedi ki ben sana açarım, girersem IP öğrenirse yapabileceği bir şey olur mu?
Açık portun yoksa çok zor. Açık port ne bilmiyorsan yoktur zaten, sunucu vb. açarken açıyorsun kendin. Bu arada modemin açıp kapadığın an IP adresin değişir, ekstra para ödemiyorsan.

Hocam anladığım kadarıyla siz ya birinin hesabına gireceksiniz sizin girdiğinizi öğrenir mi diyorsunuz yoksa tanımadığınız birisi size hesap açtıysa bu hesaba girip girdiğinizi öğrense ne olur öğrenmese ne olur? Mail olarak giriş bildirimi düşer kesinlikle ama sizin İP adresinizi nerden bilecek.
Yani hocam o kişinin gmail'ine ya da epostasına, bu IP'den giriş yapıldı falan yazılmaz diyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı