Reddit'te Türkçe hariç metinler çevrilemiyor

SelahattinA

Hectopat
Arkadaşlar ben fizik ve bilim için Reddit'te gönderileri okumak istiyorum. Hepsi yabancı onları Türkçeye çevirmek istiyorum ama translate yapamıyorum ama Türkçe metinlerde yapabiliyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Hocam masaüstünde şu yöntemi kullanabilirsiniz ancak Reddit'in mobil uygulamasında çeviri stabil çalışmıyor. Chrome tarzı bir tarayıcıdan açıp yine metne basılı tutup da çevirebilirsiniz. Onun dışında ekran görüntüsü alıp Google Lens'te de çevirebilirsiniz ama bu da sürekli kullanımda zahmetli olacaktır. Karar sizin.

1726100871927.png

Arkadaşlar ben fizik ve bilim için Reddit'te gönderileri okumak istiyorum. Hepsi yabancı onları Türkçeye çevirmek istiyorum ama translate yapamıyorum ama Türkçe metinlerde yapabiliyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Reddit Türkçe dil desteği getirene kadar bu mümkün değil maalesef. Tarayıcı çevirisini kullanabilirsin.

Hocam fizik ve bilim için çeviri yapacak olursan muhtemelen birçok çeviri terimleri yanlış çevirecek. Benim önerim Reddit'deki yazıları kopyalayıp DeepL Translate: Dünyanın en isabetli çevirisi bu site aracalığıyla çevirmen olur. Deepl yapay zeka destekli çeviri olduğu için terim vb. şeyleri çok rahatlıkla anlamı bozulmadan çevirebiliyor.

Hocam fizik ve bilim için çeviri yapacak olursan muhtemelen birçok çeviri terimleri yanlış çevirecek. Benim önerim Reddit'deki yazıları kopyalayıp DeepL Translate: Dünyanın en isabetli çevirisi bu site aracalığıyla çevirmen olur. Deepl yapay zeka destekli çeviri olduğu için terim vb. şeyleri çok rahatlıkla anlamı bozulmadan çevirebiliyor.

Uzantısı da var bunun sayfa çevirme özelliği de var direkt Reddit'te çalışıyor ama üyelik gerekiyor kullanmak için bu özelliği.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı