Batıbirgül Femtopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #1 Merhaba Reddit R Burdurland'de post paylaşıyorum ama "Sorry, this post was removed by Reddit's filters." hatası veriyor. Postumda küfür vesaire yok, biri bana yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2024
Merhaba Reddit R Burdurland'de post paylaşıyorum ama "Sorry, this post was removed by Reddit's filters." hatası veriyor. Postumda küfür vesaire yok, biri bana yardım edebilir mi?
arr05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Yer Tanrı Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #2 Karma yetmiyor olabilir. Yanlış değilsen sınırı vardı. Artı 0 Eksi
KS KS Batıbirgül Femtopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #3 arr05 dedi: Karma yetmiyor olabilir. Yanlış değilsen sınırı vardı. Genişletmek için tıkla... karma nedir? Artı 0 Eksi
arr05 dedi: Karma yetmiyor olabilir. Yanlış değilsen sınırı vardı. Genişletmek için tıkla... karma nedir?